Ajánló XXI. Séfbál – a szakma találkozóhelye Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2019-02-07 8 perc átlagos olvasási idő 0 1,509 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Február második szombatján rendezik meg a ma már hatalmas presztízzsel bíró Séfbált, mely huszonegyedszerre kerül megrendezésre. Az immáron nyugdíjas mesterszakács, Nemeskövi Dénes, háromszoros olimpiai- és háromszoros világbajnok, Venesz-díjas séf ötlete alapján létrejött esemény minden esztendőben megmozgatja a szakácstársadalmat. Ezúttal is csaknem kétszáz vendég jelentkezett a bálra, mely <már másodszor> a Benczúr Hotelben kerül megrendezésre. A kép a XX. Séfbálon készült. (Tanács Attila és segítőinek munkája) A szakácstársadalom talán legnagyobb ünnepén a séfek, egy estére a fehér szakácskabátot sötét öltönyre cserélik és bizonyítják, hogy a tűzhely melletti magabiztoságukat a táncparketten is megőrzik. A XXI. Séfbál szervezése során tapasztalható volt, hogy a tavalyi nagy érdeklődést a szervezők tovább tudták fokozni és immáron harminchét cég állt a rendezvény megvalósítása mellé. A Séfek ünnepe a Benczúr Hotelban…Amikor "végre mi is ülve eszünk"… :)A 2019. február 9-ei XXI. Séfbálra jegyek korlátozott számban még előrendelhetők: https://www.facebook.com/events/2149433898628264/Közzétette: Oldalas magazin – 2018. február 19., hétfő Képek a tavalyi XX. Séfbálról… A bál keretein belül, a színes programokon-, és a kiváló ételek kóstolásán felül a bálozóknak lehetőségük lesz, új termékeket, szolgáltatásokat megismerni, vagy kapcsolatokat építeni. A teljesség igénye nélkül lesz óriásbogrács, rulett asztal, stand-up, tombola és zene, tánc hajnalig… A menüről Tégel Imre (Benczúr Hotel, Séf) és meghívott séfek gondoskodnak. Név szerint: Varga Károly, Ortó Gyula, Takács József, Kiss Krisztián, Kovács Levente, Gyetvai György, Tanács Attila, Jarábik Zoltán, Horváth „KicsiZsó” Zsolt, Hajdú Zoltán, Niczky Pál, Hegedűs Csaba, Molnár István, Juhász Ádám, Páger Erika, Tiszai Brigitta, Vajda Róbert, Horváth Katalin, Gyuris Gábor A XXI. Séfbál vacsora menüje a következő lesz: Előételek Zöld diós füstölt kacsamáj bon-bonSzarvasgerinc ananásszalKorianderes avokádó céklachips, csíraBélszíntatár mákosguba toastonPácolt lazac, angol zeller, kaviárKakukkfüves – citromos marinált gomba, paradicsom con casseKakas terrine, ecetes paprika velő, mikró zöldségekCeviche (Perui kedvenc) Levesek Thai csirkeleves rákkalÖkör pofája alföldiesenTiszai halászléKorhelyhalászléTanács Attila minden mentes leveseSalátákNizzai salátaGőzölt borjúpogácsa, sütőtökös-almás pak-choiCurry-csirke saláta Főételek Kakaós cékla rizottó, borjú karaj, grillezett raclette sajtSzarvasgombás lasagne paradicsom salsaTanyasi csirkecomb nyalóka, gorgonzola, körte, riso tészta, dióLangyos tavak tavirózsáján napozó békalába fehér szőlő levében, aranymazsolával mézes tejszínben, petrezselymes görbe gumóvalMarha trilógia- borda, szegy, köretRozmaringos kacsalabda, szalonnás-káposztás árpávalTanács Attila 2x mentes ételek Desszertek Narancsos marcipán pop cakeRainbow macaronPisztáciás mangó tortaBourbon mogyoró mousse, sóskaramellelMálnás-csokoládés Panna CottaSomlói fánk Amerikai sajttorta, fruit rouge Sajtok randevúja gyümölcsökkel, aszalványokkal Éjfélkor Álmos bárány, káposztás lebbencs Támogatóink köre végleges lett! 🙂 Köszönjük!Közzétette: Benczúr Hotel Budapest – 2019. február 2., szombat Megérkezett a magyar görögdinnye, a nyár íze Feketén a tányér mögött: fekete fizetések a vendéglátásban Sztárkavalkád Balatonfüreden – ahogy még nem láttad és nem hallottad 30 éves a Krisna-völgyi Búcsú – ünnep, ami megérinti a lelked Indul a nyár legmenőbb sörös játéka Budapesten
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
6 év előkészület után először láthatò koala Magyarországon 6 év előkészület után először láthatò koala Magyarországon Magyarországon, illetve egész Kelet-Európában csak …
Ma kezdődik a Bocuse d’Or szakácsverseny európai döntője Torinóban Ma kezdődik a Bocuse d’Or szakácsverseny európai döntője Torinóban, melynek első napján versenyez a …