Főoldal Küldetésünk

Küldetésünk

Magazinunk legfontosabb küldetése, hogy a vendéglátóipar és a hozzá köthető háttéripar hiánypótló lapjaként működjön, ez által, el kívánjuk érni, hogy a megfelelő szaktudással rendelkező kollégák, megfelelő minőségű és mennyiségű hazai termékből dolgozhassanak, ehhez a termelők megerősödjenek, így pedig a háttériparunk kialakulhasson, azaz állandó, megbízható minőségű, megfelelő kiszerelésű termékekkel álljanak a magyar gasztronómia, a hazai vendéglátó egységek fejlődésének szolgálatában. A keletkező hulladék csökkenjen, legyen szó akár ipari, akár háztartási mennyiségről.
 

Szeretnénk, ha a tűzhely mellett álló kollégák a munkájukat megfelelő munkakörülmények között és megfelelő anyagi elismerésért végeznék. Fontosnak tartjuk, hogy a folyamatos innováció, a legmodernebb technológiák alkalmazása, vagy a váltózó piaci igényekre való gyors reagálás, ne okozhasson gondot a kiváló hazai szakembereknek.
 

Magazinunk sikerét ez a kettősség határozza meg, mégpedig amely az elmúlt esztendőkben is bebizonyította, hogy a jövőt csak a teljes összefogással és a termelők, végfelhasználókkal való összekapcsolásával tudjuk pozitív irányba terelni. Sikerünket és stabil pozíciónkat visszatükrözi az elmúlt  néhány esztendő, amely idő alatt több ezren csatlakoztak elégedett olvasóink táborába.