Küldetésünk Magazinunk legfontosabb küldetése, hogy a vendéglátóipar és a hozzá köthető háttéripar hiánypótló lapjaként működjön, ez által, el kívánjuk érni, hogy a megfelelő szaktudással rendelkező kollégák, megfelelő minőségű és mennyiségű hazai termékből dolgozhassanak, ehhez a termelők megerősödjenek, így pedig a háttériparunk kialakulhasson, azaz állandó, megbízható minőségű, megfelelő kiszerelésű termékekkel álljanak a magyar gasztronómia, a hazai vendéglátó egységek fejlődésének szolgálatában. A keletkező hulladék csökkenjen, legyen szó akár ipari, akár háztartási mennyiségről. Szeretnénk, ha a tűzhely mellett álló kollégák a munkájukat megfelelő munkakörülmények között és megfelelő anyagi elismerésért végeznék. Fontosnak tartjuk, hogy a folyamatos innováció, a legmodernebb technológiák alkalmazása, vagy a váltózó piaci igényekre való gyors reagálás, ne okozhasson gondot a kiváló hazai szakembereknek. Magazinunk sikerét ez a kettősség határozza meg, mégpedig amely az elmúlt esztendőkben is bebizonyította, hogy a jövőt csak a teljes összefogással és a termelők, végfelhasználókkal való összekapcsolásával tudjuk pozitív irányba terelni. Sikerünket és stabil pozíciónkat visszatükrözi az elmúlt néhány esztendő, amely idő alatt több ezren csatlakoztak elégedett olvasóink táborába.
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Hungarikum, amiből nem iszunk eleget Hungarikum, amiből nem iszunk eleget A szódavíz valódi Hungarikum, alig több mint 10 …
A Fehér tulipánt a 2018-as hivatalos tányér Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete és a Pannon Porcelán Kft. stratégiai megállapodásának köszönhetően a …