Főoldal Környezetpolitikánk

Környezetpolitikánk

Kiadónk és munkatársaink elkötelezett hívei a környezetünk megóvásának! Éppen ezért <bár minden jogszabályi és engedélyi hátterünk rendelkezésre áll hozzá, de> az Oldalas magazint mégsem terjesztjük nyomtatott felületen, hogy ezzel is óvjuk a nyomtatáshoz szükséges fákat a kivágástól, így pedig gondolva a jövőre, megóvjuk környezetünket!

 

  • Munkánkat és munkaszervezésünket ez a gondolatiság határozzameg. Ennek a mindenki számára egyre inkább kulcsfontosságú szempontnak a figyelembevételével alakítjuk üzletpolitikánkat, saját-, gyermekeink-, és az össztársadalom jövőjének érdekében.
  • Nagy figyelmet fordítunk az általunk használt eszközök kiválasztásánál azok energiafelhasználására, és összetételére.
  • Magazinunk promóciós termékei a felhasznált alapanyagok újrahasznosításra alkalmasak, vagy már eleve újrahasznosított alapanyagokból készültek.
  • A Kiadó által használt eszközök tekintetében, a Környezetvédelmi jogszabályokkal összhangban szerződést kötöttünk koordináló szervezettel, szervezetekkel az elektronikai hulladék, és más egyéb hulladék begyűjtésére és ártalmatlanítására.
  • Az elektronikai hulladék kategóriába tartozó meghibásodott, elhasználódott eszközeinket, minden esetben egy erre szakosodott koordináló szervezet gyűjti be és ártalmatlanítja.
  • Ha Önnek nehézségei támadnának a használaton kívüli gépeinek ártalmatlanításával, elhelyezésével kapcsolatban, forduljanak hozzánk bizalommal és mi segítünk, hogy partnereinken keresztül a jogszabályoknak megfelelő módon megoldódjon az ilyen jellegű problémája!