Főoldal Karrier

Karrier

Magazinunk folyamatosan keres minden területre képzett és motivált munkatársakat, akik készek csapatunk továbberősítésére. Ambiciózus céljainkat és piaci pozíciónk megerősítését tehetséges és elkötelezett kollégáink által kívánjuk elérni. Kiadónk célja, hogy fejlessze azon munkatársak szakmai és emberi képességeit, akik szívesen dolgoznak egy csapat részeként. Célunk továbbá, hogy építsünk a már meglévő sikerekre és ez által még nagyobb sikereket érjünk el a jövőben. Az Olvasóink, partnereink iránti tisztelet, a megbízhatóság, az együttműködés, és az eredményorientáltság a mindennapi munkánk része.

 

Újságírók, hírszerkesztők jelentkezését várjuk!

Várjuk jelentkezésed, amennyiben szakterületünkön, a vendéglátóipar területén kívánsz cikkeket publikálni, vagy a rendelkezésre álló felületeink frissítésével kívánsz foglalatoskodni. Ha szeretnél, ebben a szerteágazó, minden földi jóval átszőtt, sokszor kibogozhatatlannak tűnő iparágban hírszerkesztő kollégaként tevékenykedni. Akkor is keress meg, ha mindennél jobban ösztönöz, hogy a többiek részére, világítótoronyként irányt mutass, akkor azonnal jelentkezz. De, ha ezeken felül késztetést érzel arra is, hogy ötleteddel segíts minket, hogy Magazinunk piacvezetővé váljon, akkor ne habozz, lépj velünk kapcsolatba, mert köztünk a helyed!

 

PR-, marketinges kollégát keresünk!

Amennyiben hasonló területen, értékesítési munkakörben szerzett gyakorlattal, kapcsolatrendszerrel és piaci ismerettel rendelkezel, ambiciózusnak érzed magad, és nem félsz egy idegen helyen köszönés helyett berúgni az ajtót, ezzel megüzenve részükre, hogy megjöttél, akkor köztünk a helyed!

 

Grafikus kollégát keresünk!

Várjuk jelentkezésed, ha készségszinten használod a Photoshopot/Illustratort, esetleg az InDesigt. Tudod, hogy a munkát akkor végezted el, ha mi rábólintottunk. Téged keresünk, ha a bombabiztos és hipergyors gépeden a képek elnevezve, a mappák ABC sorrendbe vannak tárolva, tudod és érted, a weboldaltervezést, tudsz alkalmazásokat készíteni, és meglévőket frissíteni, ismered a trendeket, szereted a design-t, a munkádban kritikus vagy, de főleg önmagaddal. Ha a Főszerkesztő szavát magadra kötelező érvényűnek tekinted, a lehetetlenül rövid határidőket betartod, és eme néhány sorban felsoroltak mind-mind igazak rád, akkor ne habozz, keress minket!

 

Amennyiben a meghirdetett pozíciók valamelyike felkeltette az érdeklődésed és a feladat kihívást jelent számodra, valamint azonosulni tudsz Magazinunk egyedi filozófiájával, az ahhoz szükséges elvárásainkkal, akkor nem kell mást tenned, mint küld el szakmai önéletrajzodat és motivációs leveled (pár mondattal indokold meg, hogy miért akarsz csatlakozni közénk), info@oldalasmagazin.hu e-mail címre!