Főoldal Hírek Csőposta Terasszal nyitja meg a nyári szezont a Danubius Hotel Helia

Terasszal nyitja meg a nyári szezont a Danubius Hotel Helia

5 perc átlagos olvasási idő
0
91
 ehaccp_topbanner3.jpg

A Danubius Hotel Helia nyári kampányt indít, külön étlappal és programokkal megnyitja Duna-parti teraszát a fővárosiak előtt is.

2023 júniusától megnyílt a Danubius Hotel Helia terasza, ahová nemcsak a szállóvendégeket, hanem a budapesti lakosokat, Budapestre látogató külföldieket is várják. Szeretnék, ha nem csak a szálloda lakói, hanem a családok, kutyások, fiatalok is birtokba vennék a nyáron ezt a különleges helyszínt.

A Duna-part közvetlen szomszédságában street food és bisztró ételek, hideg italok, új koktélok, beszélgetős sarkok és napozó ágyak is várják a vendégeket. Pénteken és szombatonként lágy lounge zene fogadja az ide látogatókat, ahol a gasztro élvezetek mellett, minden a pihenésről szól.

A terasz különlegessége, hogy a belváros szívében, de mégis zöld környezetben tudunk a slow living életérzésnek hódolni.

A Helia teraszának gasztronómiai kínálata a nyári időszakhoz illeszkedik, új, saját étlappal: https://yellowbistrobar.hu/

„Hatalmas, napsütéses terület a Helia terasza, ahol adott a Duna-parti hangulat, a zöld környezet, a finom ételek és a hűsítő italok. Az ételek és italok kialakításánál a fő hívószavak a street food, a szezonalitás és a trendek, azaz az itthon legnépszerűbb szabadtéri ételek kiválasztása voltak. Így kerültek az étlapra a burritok (húsos és vegetáriánus), a halas ételek (halas tál, rákfasirt fokhagymás ráknyárssal), de magyaros kínálattal is készülünk, mint a lángos, desszertnek pedig a spanyolok kedvencét, churrost ajánlunk. Mindez a frissítő, jéghideg italokkal teszi teljessé a nyári estéket. Minden pénteken és szombaton 18:00 és 22:00 között Dj biztosítja a kellemes lounge zenét.” – mondta el a Danubius Hotel Helia szállodaigazgatója Heréb István, aki hozzáteszi –

„Folyamatosan újítjuk meg szolgáltatásainkat és fejlesztjük szállodánkat. 2023 májusában került átadásra a Danubius Hotel Helia egyik  épületszárnya 51 új szobával, hogy a mai igényeket teljességgel kielégítő környezetben pihenhessenek a vendégek.”

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Málna mennyország és az újdonság: Kürtős BEJGLIBON lesz a 4. Kürtőskalács Vigalom fő attrakciója

A mákos és diós bejgliről lehet, hogy először a karácsony jut eszedbe, de mit szólnál, ha …