Egyesületünk Egyesületünket 2011-ben alapítottuk, nem titkolt célkitűzéssekkel, amelyek a következők: A jelenlegi hanyatló étkezési kultúra színvonalának javítása, az egészségesebb táplálkozási szokások újra felfedezése, s széles tömegekkel való megismertetése. Fórumai segítségével a mára elveszett magyar gasztronómiai hagyományok közvetítése a társadalom minden rétege számára, ezáltal a magyar konyha elismertségének növelése belföldön és külföldön egyaránt. Összefogja a vendéglátóiparban tevékenykedő szakembereket, vállalkozásokat. Segíti a vendéglátóipar igényeihez mért minőségi, hazai termékek piacának bővülését, keresve a kapcsolatot az adott esetben tanyákon, elmaradott térségekben élő, felvásárló piacot nehezen vagy egyáltalán nem találó kiváló alapanyagot/terméket előállító termelőkkel. A népi, nemzeti szokások figyelembe vételével, az egészséges táplálkozás céljainak szem előtt tartásával, a nemzetközi követelményekkel összhangban biztosítja tagjainak a korunknak megfelelő szakmai támogatást, képzést. Egyesületünk teljes alapszabályát ITT olvashatja el. Egyesületünk főbb adatai: Székhely: Kortárs Gasztronómiai és Kulturális Egyesület 6090 Kunszentmiklós, Szász Károly u. 14. Adószám: 18216767-1-03 Bejegyzés száma: 01.Pk.60197/2011 Számlaszám: OTP Bank Nyrt. 11732150-20011765 Nyilvántartási szám: 14362 Statisztikai számjel: 18216767-9499-529-03 Regisztrációs szám: 1005331839 Oldalas magazin logo fekete-fehér PNG: Oldalas magazin logo fekete-fehér JPEG: Oldalas magazin logo színes JPEG: Oldalas magazin logo színes PNG: Letölthető információs anyagok: Közhasznúsági jelentés 2018 Közhasznúsági jelentés 2017 Közhasznúsági jelentés 2016 Közhasznúsági jelentés 2015 Közhasznúsági jelentés 2014 Közhasznúsági jelentés 2013 Közhasznúsági jelentés 2012 Közhasznúsági jelentés 2011
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
CSAOSZ: már a tilalom „előszelére” kevesebb lett a műanyag Évente 15 ezer tonnányit használhattunk azokból az egyszer használatos műanyagokból (például ételtartó dobozok, italpoharak, …
Együttműködés az őshonos növények megőrzéséért A Pilisi Parkerdő Zrt. az ELTE Füvészkerttel ismételten megkötött szakmai megállapodásával folytatja a Magyarországon …