Egyesületünk Egyesületünket 2011-ben alapítottuk, nem titkolt célkitűzéssekkel, amelyek a következők: A jelenlegi hanyatló étkezési kultúra színvonalának javítása, az egészségesebb táplálkozási szokások újra felfedezése, s széles tömegekkel való megismertetése. Fórumai segítségével a mára elveszett magyar gasztronómiai hagyományok közvetítése a társadalom minden rétege számára, ezáltal a magyar konyha elismertségének növelése belföldön és külföldön egyaránt. Összefogja a vendéglátóiparban tevékenykedő szakembereket, vállalkozásokat. Segíti a vendéglátóipar igényeihez mért minőségi, hazai termékek piacának bővülését, keresve a kapcsolatot az adott esetben tanyákon, elmaradott térségekben élő, felvásárló piacot nehezen vagy egyáltalán nem találó kiváló alapanyagot/terméket előállító termelőkkel. A népi, nemzeti szokások figyelembe vételével, az egészséges táplálkozás céljainak szem előtt tartásával, a nemzetközi követelményekkel összhangban biztosítja tagjainak a korunknak megfelelő szakmai támogatást, képzést. Egyesületünk teljes alapszabályát ITT olvashatja el. Egyesületünk főbb adatai: Székhely: Kortárs Gasztronómiai és Kulturális Egyesület 6090 Kunszentmiklós, Szász Károly u. 14. Adószám: 18216767-1-03 Bejegyzés száma: 01.Pk.60197/2011 Számlaszám: OTP Bank Nyrt. 11732150-20011765 Nyilvántartási szám: 14362 Statisztikai számjel: 18216767-9499-529-03 Regisztrációs szám: 1005331839 Oldalas magazin logo fekete-fehér PNG: Oldalas magazin logo fekete-fehér JPEG: Oldalas magazin logo színes JPEG: Oldalas magazin logo színes PNG: Letölthető információs anyagok: Közhasznúsági jelentés 2018 Közhasznúsági jelentés 2017 Közhasznúsági jelentés 2016 Közhasznúsági jelentés 2015 Közhasznúsági jelentés 2014 Közhasznúsági jelentés 2013 Közhasznúsági jelentés 2012 Közhasznúsági jelentés 2011
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Párizsi pontypatkó, joghurtos salátával, párolt rizzsel Párizsi pontypatkó, joghurtos salátával, párolt rizzsel Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg pontypatkó …
A biztonságos élelmiszer-ellátás szerepét hangsúlyozta Erdős Norbert Az élelmiszer-biztonság, a termékek nyomon követhetősége, a magas minőség és az áru ízléses megjelenése …