Egyesületünk Egyesületünket 2011-ben alapítottuk, nem titkolt célkitűzéssekkel, amelyek a következők: A jelenlegi hanyatló étkezési kultúra színvonalának javítása, az egészségesebb táplálkozási szokások újra felfedezése, s széles tömegekkel való megismertetése. Fórumai segítségével a mára elveszett magyar gasztronómiai hagyományok közvetítése a társadalom minden rétege számára, ezáltal a magyar konyha elismertségének növelése belföldön és külföldön egyaránt. Összefogja a vendéglátóiparban tevékenykedő szakembereket, vállalkozásokat. Segíti a vendéglátóipar igényeihez mért minőségi, hazai termékek piacának bővülését, keresve a kapcsolatot az adott esetben tanyákon, elmaradott térségekben élő, felvásárló piacot nehezen vagy egyáltalán nem találó kiváló alapanyagot/terméket előállító termelőkkel. A népi, nemzeti szokások figyelembe vételével, az egészséges táplálkozás céljainak szem előtt tartásával, a nemzetközi követelményekkel összhangban biztosítja tagjainak a korunknak megfelelő szakmai támogatást, képzést. Egyesületünk teljes alapszabályát ITT olvashatja el. Egyesületünk főbb adatai: Székhely: Kortárs Gasztronómiai és Kulturális Egyesület 6090 Kunszentmiklós, Szász Károly u. 14. Adószám: 18216767-1-03 Bejegyzés száma: 01.Pk.60197/2011 Számlaszám: OTP Bank Nyrt. 11732150-20011765 Nyilvántartási szám: 14362 Statisztikai számjel: 18216767-9499-529-03 Regisztrációs szám: 1005331839 Oldalas magazin logo fekete-fehér PNG: Oldalas magazin logo fekete-fehér JPEG: Oldalas magazin logo színes JPEG: Oldalas magazin logo színes PNG: Letölthető információs anyagok: Közhasznúsági jelentés 2018 Közhasznúsági jelentés 2017 Közhasznúsági jelentés 2016 Közhasznúsági jelentés 2015 Közhasznúsági jelentés 2014 Közhasznúsági jelentés 2013 Közhasznúsági jelentés 2012 Közhasznúsági jelentés 2011
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Teller Ede már 1959-ben a globális felmelegedés veszélyeire figyelmeztetett Már 1959-ben a globális felmelegedés veszélyeire figyelmeztette az amerikai kőolajipar vezetőit, kormányilletékeseket, közgazdászokat Teller …
Brit kutatók vizsgálták, miként lehet jelentősen csökkenteni a kávé szénlábnyomát London, 2021. január 6., szerda (MTI) – Brit kutatók vizsgálták, miként lehet jelentősen, mintegy …