Főoldal Rólunk mondtátok

Rólunk mondtátok

“VÉGRE ÉS HURRÁ! Felhívnám a figyelmet a kis oldalasra ott az “O” helyén. Azt hiszem ez lehet, a legtökéletesebb sajtótermék mária országában.”

(https://babidzsi.tumblr.com)


„A többi szakmai laphoz képest óriási előnyöd, hogy a szakmából jöttél. Neked rálátásod van a háttérdolgokra, így jobban látod, ismered a problémákat is, ez pedig meglátszik az Oldalas magazinon is.”

(Varga Károly, Olimpiai és Világbajnok mesterszakács)


„Az Oldalas magazinban jómagam is feltűntem egy riport erejéig, ezáltal a véleményem az, hogy szükség van egy szakmaisági alapon működő, mindenre nyitott, érdekektől mentes lapra. Sok sikert hozzá a jövőben is!”

(Merczi Gábor Ákos; a Gundel étterem Executive Chef-je)


“Kedves István!

Véleményem szerint elég nagy hiányt pótol az újságod, mindig élvezettel olvasom a friss számokat. Egyszer beszélgettünk róla, hogy talán jó lenne, ha nyomtatott formában is megjelenne, talán több emberhez jutna el a sok fontos információ.”

(Tóth Gábor; a Vendéglátó Szakmai Oktatók Országos Egyesüetenékek alelnöke, és a Budapesti Gazdasági Egyetem mesteroktatója)


„Én imádom az Oldalas magazint, főleg, hogy mindig érkezik. Jó olvasni a kollégákról. Mindig vannak ismert és kevésbé ismert személyek benne, akik véleményét szívesen olvasom. Azért szeretem, mert nem olyan, mint egy bulvárlap, amelyik valamelyik felkapott témát próbálja legyezgetni. Hanem olyan dolgokról beszél, amik mozgatják a szakácstársadalmat. Valamint külön öröm számomra, hogy azok a személyek rendszeresen megjelennek, akik az én szememben értékes személyek.”

(Végh Tamás; Hungast, gasztronómiai igazgató, valamint az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületénak alelnöke)


„Nagyon megtisztelő volt, amikor megkerestél, mert tudom, hogy komoly szakemberekkel készítettél már interjúkat, nagy megtiszteltetés ebbe a körbe bekerülni.”

(Serényi Zsolt; a “Tetovált séf” című televízióműsor és a Terminál étterem konyhafőnöke)


“Nagyon örültem, hogy ez a lap megjelent. Ez egy új szín a vendéglátás palettáján. Tudom, hogy ma már nagyon sokan olvassák. Azt ugyan nem tudom, hogy regisztrálnak-e, mert például én sem vagyok regisztrált követője, ennek ellenére minden hónapban követem. Nagyon sok kollégám mond jókat róla, sőt, nekem is tetszik, kellett már ez az új szín. További sok sikert kívánok hozzá!”

(Várhelyi Miklós, Mesterszakács, a csepeli Szamos Mátyás iskola szakoktatója)


„Szakács szemmel láttatni a gasztronómiát nem kis feladat, de valami elkezdődött a magazin hasábjain, a cikkekben látszik az egyenes út keresése, vélemények ütköztetése, pedig ez a mai több rétegű vendéglátás /üzemi, éttermi, szállodai, gourmet../   ismeretében nem kis feladat. Kívánom, hogy sikerüljön a rétegek közötti átmenetet megtalálni, megszólítani őket és még sokáig írni a cikkeket.”

(Ferenczi István; a Danubius Hotel Arena konyhafőnöke.)


“Egy igazi szakmai lap! Online és ingyen!”

(Kis Zoltán Döme, A Döme Konyhája blog tulajdonosa, valamint a Szinergia Taverna Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakiskola szakoktatója.)


„Nagyon tetszik, szoktam nézni. Mikor megkerestél nem tudtam szóhoz jutni a megilletődéstől, hiszen az ember már tizenegy éve nyugdíjban van, és még számolnak vele, az nagyon jól eső érzés.”

(Nemeskövi Dénes, Oscar díjas, Arany szakácssapka díjas séf.)


“Szeretem az újság őszinteségét, mely talán az egyik legfontosabb eleme a hatékony előrehaladásnak.”

(Petrezselyem Adrienn, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Ügyvezetője.)


„Az Oldalas magazint jónak tartom. Tetszik, hogy van egy olyan magazin, amely tényleg a szakmával foglalkozik, és olyan emberekkel olvashatok benne interjút, akiket sok esetben nem is ismerek, de mégis azt taglalják, ami engem is érdekel.”

 

(Boros István; Mesterszakács, a Galagonya étterem séfje)


„Az Oldalas magazin jó újság! Ügyes, ahogy csinálják. Sőt a tulajdonos úr is megdicsérte, azt mondta Ő is követi és olvassa.”

(Haraszti Zsolt; a Solier Caffe séfje)


“Minden szakmai újságnak van jövője. Minden szakmai újságra szükség van. Igenis el kell juttatni az olvasókhoz az információt. A mai modern írott sajtóban, nagyon kevés olyan médium van, aki értéket képvisel. Azt gondolom, azoknak kell teret adni, akik szakmát adnak, akik szakmai lapot írnak. Ezt nem értheti csak az, aki benne van.”

(Gulyás Károly, A Magyar Nemzteti Gasztronómiai Szövetség, szakács alelnöke)


“Úgy vettem észre, hogy nagyon nyitott az újság! Nagyon nyitott mindenfelé. Olyan dolgokat boncolgat, amit mások nem mernének boncolgatni, így picit bátor, de ez kell, ha meg akarjuk mozgatni a szakmát. Összegezve pozitívnak és jó újságnak tartom! Kivételesen azért is jó, mert megmozgat mindenkit, ugyanúgy megtalálja az idősebb kollégákat, mint ahogyan a fiatalokat, mindenkit megkeres és mindenkinek a véleményét megírja, mindenféle elfogultság nélkül. Ez pedig jó!

(Balogh István Ferenc; A Magyar Éttermi Mesterek Klubjának elnöke.)


 „Én azt gondolom, hogy végre van egy olyan gasztro újság, amely olyan hiteles Chefeket szólaltat meg, és mutat be, akik a szakma megszállottjai, és már sokat letettek az asztalra, mellette sajátságos, és nem mesterkélt hozzáállással világít rá dolgokra, illetve a jelen idő problémáival is foglalkozik, ami nagyon-nagyon fontos! Csak így tovább Elnök úr!”

(Pap Lajos; Alias Atya Chef; az Angerhof Sport- und Wellnesshotel konyhafőnöke)


„Jó kezdeményezésnek tartom! Látszik és tudom, hogy foglalkoznak vele (nem csak ollóznak)! Igyekszik olyan dolgokkal foglalkozni, ami nem a milliomosok, és szájtátik játszótere! Igen is egy szívvel-lélekkel készülő dolog ez! Csak ajánlani tudom!!!”

(Kiss Krisztián; Sodexho Magyarország; a hazai Bocuse d’Or döntő 3., ja nem 4. helyezettje)


„Szerintem a magazin olyan informatív szak újság, ami ma hiánycikk a piacon. Nem csak informálni akar, hanem néha kényes kérdéseket feszeget. Gyakran véleményeket ütköztet, és részrehajlás nélkül boncolgat, mindenkit érdeklő izgalmas kérdéseket. Azért is szeretem, mert olyan értékes embereket mutat be, akik nem a „sztár” chefek, de kitűnő, nagy tudású szakemberek. Csak gratulálni tudok hozzá.” 

(Némedi József; az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesület elnöke)


„Egy rendkívül céltudatosan és igaz lelkesedéssel szerkesztett magazin, ami a riportokkal és különböző szakmai cikkekkel próbálja a magyar gasztronómiát színesíteni és a megfelelő irányba előremozdítani. További sok sikert kívánok hozzá!”

(Lipher Tamás; a Bors GasztroBár tulajdonosa)


„Az Oldalas magazin szerkesztése egy rést talált a vendéglátás rendszerében. Kívánom, hogy hiánypótló lapként feladatát, még hosszú időn át ellássa.”

(Földváry Szilveszter; a Chefs.hu munkaruházati áruház tulajdonosa)


“Az Oldalas magazint azért szeretem, mert nem köntörfalaz. Ennek köszönhetően számomra hiteles. Nem befolyásolja semmi és senki a cikkek milyenségét. Kívánom a szerkesztőségnek, hogy maradjanak meg ilyennek!”

(Szabó Károly; az Pannon Frost kft. <Aviko> területi képviselője <foodservice>)


“Szoktam olvasni az interjúkat, és már a szakmából sok ismert és számomra kevésbé ismert kollégával készült riportot olvastam. Ez számomra egy valóban érdekes újság, és aki ebben nem vállalja a megjelenést az nagyon buta.”

(Urbán Tibor, Sodexo magyarország Kínálatfejlesztési séf)


 

“...Egyébként sokat olvastam az Oldalas Magazint és igen meg vagyok vele elégedve. Színes tartalmas cikkeket jelentetnek meg a gasztronómia minden területéről…”

(Csetneki László, BOGÁCS, A Szabadtűzi Lovagrend Főkancellárja.)