Ajánló OKÉS Országos Közétkeztetési szakácsverseny 2019 Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2019-06-26 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,187 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr 2019-ben az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (ÉTREND) nyolcadszor rendezte meg, a Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Szakgimnázium és Szakközépiskola és a Nemzeti Élelmiszer-lánc Biztonsági Hivatal (NÉBIH) szakmai partnerségével az OKÉS Országos Közétkeztetési Szakácsversenyt, melyre az ország minden tájáról, így a teljesség igénye nélkül Keszthelytől-Kurityánig, Vattától-Csurgóig érkeztek nevezések. A május 25-ei döntőben az első fordulóból továbbjutott 12 csapat mérte össze tudását. A verseny fővédnökei: Dr. Nagy István, AgrárminiszterDr. Rétvári Bence az Emberi Erőforrások Minisztériumának miniszterhelyettese A verseny kiemelt célja az ételek modernizálása mellett az ellátási lánc rövidítése, a fenntartható gasztronómia társadalmi jelentőségének fókuszba állítása volt. Az idei év mottója is erre a tematikára épül: „Táplálékérzékenység a közétkeztetésben”. A külcsín helyett a belbecs számított, OKÉS 2019
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Jó úton halad a méz ügye Kiváló eredménnyel zárult a Méz-jelentés szavazása az EP Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottságában – jelentette …
Öt magyar érem a Champagne és Pezsgő Világbajnokságon Egy arany- és négy ezüstérmet nyertek el a somlói Kreinbacher Pincészet és a Törley …