Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2021. márciusi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2021-03-01 3 perc átlagos olvasási idő 0 535 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2021. márciusi száma >>> A tartalomból: → Objektív: Interjú Forster Zoltánnal, aki több étteremben is tréner séfként tevékenykedik→ Politikai bűbáj – Asztalos István írása→ Nagylátószög: Átalakíthatjuk-e a szakképzést saját kényünk-kedvünk szerint? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket→ Hová lett a munkaerő? – Tanács Attila írása→ Gasztronauta: Séfek a Covid-ról: Farkas Richárd (Pajta) – Csidei Tamás cikke→ Chef workshop: Indul az év – Séfklub Workshop→ Összefügghet munkakörünkkel az alkoholfogyasztás?→ Magyar Turisztikai Ügynökség: visszafogott tavasz után eredményes nyárra van esély→ A márciusi bérekre is igényelhető az ágazati bértámogatás→ Franciaország: Korlátozott formában lehetnek nyári fesztiválok→ Vélemény: Beérni a másolással?→ Elrajtolt a Magyarország étele 2021→ Drámaian pusztulnak az édesvízi halak→ Tepszi.hu: Karamellás almás kocka→ Minek az új?: A kistermelők→ Rövid az élet: Schiszler Irsai Olivér Pálinka→ Tepszi.hu: Snidlinges krémsajt→ Rigmusok: Tavaszköszöntő rigmusok→ In Vino Veritas: Dániel Pince, Bleu 2009→ Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.→ Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Visegrád és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.→ Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Kolbásszal töltött sertésszűz, sertés hálóban sütve, lecsós-zöldséges burgonyával Kolbásszal töltött sertésszűz, sertés hálóban sütve, lecsós-zöldséges burgonyával Hozzávalók (4 személyre): 80 …
Halak, zöldségek és Sasi a workshopon 2019. november 4-én a Hotel Benczúrban került megrendezésre az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének soron …