Átólzéig Megjelent az Oldalas magazin 2020. decemberi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2020-12-01 3 perc átlagos olvasási idő 0 515 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: https://issuu.com/oldalas/docs/oldalas_magazin_2020_decemberi_szam Oldalas magazin 2020. december >>> A tartalomból: → Objektív: Interjú Ruprecht Lászlóval, a Stílusos Vidéki Éttermiség alapítójával→ Elpusztíthatatlanok lennénk? – Asztalos István írása→ Nagylátószög: Mire számítasz a jövőddel kapcsolatban? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket→ Mindenmentes: Nyitva, vagy Zárva? – Tanács Attila írása→ Gasztronauta: Gasztronauta eszmefuttatása – Csidei Tamás cikke→ Chef workshop: Indul az év – Séfklub Workshop→ Aranyérmet nyert a pezsgők világbajnokságán a Kreinbacher Birtok magnum pezsgője→ Sós karamellás szaloncukor lett idén Az év szaloncukra→ Más szempontokból választanak munkahelyet a fiatalok manapság→ Zajlik a Tisztítsuk meg az országot! program→ A COVID árnyékában a baromfiipar → Vélemény: Minden átrendeződik→ Javult Európa levegőminősége→ Kihirdették az Év Bejglije verseny győzteseit → Tepszi.hu: Karácsonyi karamell krémlikőr→ Minek az új?: Az élelem fogyasztásának éves szokásai→ Elindult a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszert népszerűsítő kampány→ Rövid az élet: Hunnium, Meggypálinka→ Tepszi.hu: Paleo zserbó, glutén-, tej-, cukormentes→ Rigmusok: Téli rigmusok→ In Vino Veritas: Bodri, Sauvignon blanc 2020→ Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.→ Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Pécs és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.→ Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Aszalt szilvával töltött jércemell, szilvás rizzsel Aszalt szilvával töltött jércemell, szilvás rizzsel Hozzávalók (4 személyre): 60dkg jércemell 30 …
Hamarosan nyitnak a fővárosi fürdők strandjai Az idei strandszezonban elsőként a Palatinus, Dagály és a Paskál fürdők strandterületei kerülnek megnyitásra, …