Főoldal Hírek Átólzéig Megjelent az Oldalas magazin 2018. áprilisi száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2018. áprilisi száma!

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,341
 ehaccp_topbanner3.jpg

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

Oldalas magazin 2018. április szám>>>

 

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Kántor Ferenc Andrással, aki szakácsként tevékenykedik, de alázata és lelkiismeretessége kimagasló
  • → A kézfogás ereje – Asztalos István írása
  • → Nagylátószög: Mi lesz így a szakmával? – erről kérdeztük szakértőinket
  • → Dr. Váradi Éva, Coach: Sok a „slepp” az életedben?
  • → Étrend: „Közgyűlés” – Chef Workshop
  • → Gasztronauta: Az új konyhatechnológiák és eszközei 9. rész A vákuumtasakokról kendőzetlenül
  • → „Magyarország étele 2018” szakácsverseny: már az első forduló zsűrizése zajlik
  • → Vélemény: Bizony előrébb járnánk!
  • → Mindenmentes: Ne dugjuk homokba a fejünket! – Tanács Attila írása
  • → Helyzetjelentés: VII. „OKÉS” Közétkeztetési szakácsverseny
  • → Tepszi.hu: Minestrone
  • → Minek az új?:  Az élelem fogyasztásának éves szokásai
  • → Rövid az élet: Tarpa, Szatmári szilvapálinka
  • → Tepszi.hu: Kókusztejes lazacleves
  • → Posta: Az Onyx lett Magyarország első két Michelin-csillaggal jutalmazott étterme
  • → Rigmusok: Tavaszköszöntő versek, mondókák
  • → In Vino Veritas: Haraszthy, Sir Irsai 2017.
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Visegrád és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül

 

 

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Magyarország étele 2025 középdöntő: a gasztronómiánk kulturális örökségünk

A gasztronómia kulturális örökségünk, melyet kötelességünk megőrizni, majd átadni azt a jö…