Átólzéig Megjelent az Oldalas magazin 2018. áprilisi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2018-04-01 3 perc átlagos olvasási idő 0 1,017 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2018. április szám>>> A tartalomból: → Objektív: Interjú Kántor Ferenc Andrással, aki szakácsként tevékenykedik, de alázata és lelkiismeretessége kimagasló → A kézfogás ereje – Asztalos István írása → Nagylátószög: Mi lesz így a szakmával? – erről kérdeztük szakértőinket → Dr. Váradi Éva, Coach: Sok a „slepp” az életedben? → Étrend: „Közgyűlés” – Chef Workshop → Gasztronauta: Az új konyhatechnológiák és eszközei 9. rész A vákuumtasakokról kendőzetlenül → „Magyarország étele 2018” szakácsverseny: már az első forduló zsűrizése zajlik → Vélemény: Bizony előrébb járnánk! → Mindenmentes: Ne dugjuk homokba a fejünket! – Tanács Attila írása → Helyzetjelentés: VII. „OKÉS” Közétkeztetési szakácsverseny → Tepszi.hu: Minestrone → Minek az új?: Az élelem fogyasztásának éves szokásai → Rövid az élet: Tarpa, Szatmári szilvapálinka → Tepszi.hu: Kókusztejes lazacleves → Posta: Az Onyx lett Magyarország első két Michelin-csillaggal jutalmazott étterme → Rigmusok: Tavaszköszöntő versek, mondókák → In Vino Veritas: Haraszthy, Sir Irsai 2017. → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki. → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Visegrád és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Világbajnoki címért küzd a magyar válogatottal az Avalon Ristorante cukrásza, Nagy Csaba! A miskolctapolcai Avalon Ristorante csapata már számos versenyen bizonyította kiválóságát. Messze földön híres vendégszeretetük …
Vegán fine dining Budaörsön Vegán fine dining Budaörsön Érdekes kombinációnak hangzik ez így első olvasásra és …