Berecz Edgár Hasznos írások az étkezésről és alapanyagokról, azok fogyasztásairól, az étterembe járók viselkedésről, mindez némi humorral fűszerezve. Berecz Edgár Gasztroutazó, Számos könyv szerzője www.oldalasmagazin.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Zeneszüret – Izgalmas zenei csemegék öt napon át Pécsett (MTI) A Liszt Ferenc születésnapján kezdődő, negyedik alkalommal megrendezendő eseménysorozat megemlékezik a 20. század …
Veszélyesek lehetnek az ételben megbúvó allergének A hőkezelt és általában a feldolgozott élelmiszereknél sokkal nehezebben mutathatók ki az allergén anyagok, …