Főoldal Hírek Színes Road Show kilencedik állomás – Baja – 2016. november 21.

Road Show kilencedik állomás – Baja – 2016. november 21.

7 perc átlagos olvasási idő
0
1,647
 ehaccp_topbanner3.jpg

2016. november 21-én folytatódott Lukács István Séf című könyvének országjáró road-show-ja, ezúttal Baján.

Ide Halmosi Zoltán, a bajai Duna Wellness Hotel igazgatójának meghívására érkeztünk.

A gyönyörűen felújított Hotel már kívülről is szép látványt nyújt, azonban belépve sem csalódik az ember. Sajnos nem sok időnk maradt a körülnézésre, hiszen a megérkezésünkkor már az iskolásokból és a helyi szakemberekből álló közönség megtöltötte a termet. Így kezdődött is az előadás. Halmosi Zoltán úr nyitotta azt meg, valamint köszöntötte a jelenlévőket, amit Lukács István Séf úr nyomatékos szavai követtek. Séf úr több érdekes történetet, valamint motivációs gondolatokat is megosztott a jelenlévőkkel.

Örömmel nyugtáztuk, hogy a közönség soraiban, a szakmailag aktív kollégákból sem volt hiány, akik nem féltek kérdéseket feltenni a szakma működésével kapcsolatban.

Jó volt hallani a sok kérdést, továbbá, a színesebbnél színesebb történetet. Valóban egy szép, és jó hangulatú program kerekedett a rendezvényünkből.

A dedikálást és a kötelező fotók elkészítését követően az ebédet, Scheffer Ferenc és Nagy Tibor meghívására, a bajai Petőfi szigeten lévő Sobri halászcsárdában fogyasztottuk el, ahol a hamisítatlan bajai halászlé <gyufatésztával> tökéletes volt. A Duna Wellness Hotel igazgatójának ebédmeghívásával sajnos nem tudtunk élni, mégis ezt roppant mód sajnáljuk, ugyanis a szállodában töltött rövidke idő alatt az étterembe bepillantottunk, láttuk, hogy a terítés, annak berendezése, valamint a személyzet felkészültsége gondos gazdára utal. (Ígérjük, hamarosan leteszteljük ezt az éttermet is!)

A bajai kirándulásunkat összegezve, abszolút sikeresnek gondoljuk. Amit vendéglátónknak Halmosi Zoltán úrnak, és a szervezésben való segítkezést Balogh István Ferenc úrnak ezúton is külön köszönünk!

 

További képek elérhetők: IDE KATTINTVA!

A Road Show korábbi és következő állomásiról EZEN A CÍMEN informálódhat.

(A lefutott eseményekre való kattintással galéria nyílik meg!)

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Színes

Cikk ajánló

Év Fagylaltja verseny 2024

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő Év Fag…