Főoldal Hírek Ajánló Séfklub: Évindító taggyűlés

Séfklub: Évindító taggyűlés

7 perc átlagos olvasási idő
0
762
 ehaccp_topbanner3.jpg

2022. január 10-én rendezdte meg az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete az idei évi első taggyűlését. A szokásos havi taggyűlés a McCain termékekből álló bemutatóval bővült.

A taggyűlés elején Asztalos István elnök köszöntötte a megjelent Séfeket. Majd bejelentésre került, hogy a XXIV. Séfbált a jövőben meg kívánják ugyan rendezni, de azt egy későbbi időpontra halasztják. Aminek okaként a pandémiát és az új helyszín felkutatását jelölte meg.

Ezen felül szó volt a Magyarország étele 2022. szakácsverseny középdöntőjéről, melyre várják a tagság segítségét. Valamint szó volt még jövőbeli együttműködésekről, az azokban rejlő lehetőségekről, valamint kérdéseket is tehettek fel a jelenlévők.

A szakmai párbeszédben egyetértés volt abban is, hogy szükség lenne egy teljes gasztronómiát lefedő összefogásra az iparág jövőjének érdekében, mert a munkaerőhiány kritikus szinteket ölt.

Ennek megoldásához átfogó párbeszédre van szükség a szakmai szervezetek és a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ), valamint a kamarák között. Ebben a Séfklub vezetése elmondta, hogy bár vannak kétségeik az ügy sikerében, de a nyitottság részükről megvan.

Abban is egyetértés született, hogy minden újító kezdeményezésre szükség van, ami az iparág felé fordítja a figyelmet, mert az év végén sajnos nagyon sok rendezvénytől estek el a vendéglátásban tevékenykedők. Szükség van a fogyasztók megváltozott igényeit lekövetni, hogy a helyzet csillapodni tudjon, de ehhez az első, hogy felismerjük, változtatnunk kell.

A taggyűlés innentől a szokásos forgatókönyv szerint, kóstolókkal-, és prezentációkkal folytatódott.

Nyíri Erik bemutatta a McCain Foodservice Magyarország jól adagolható, hatékonyságot növelő, gazdaságos termékeit. Elmondta, hogy „ezek a termékek kiszámíthatóak, jó ár/érték arányúak, megfelelő minőséget képviselnek, és melyeket úgy fejlesztettek, hogy minimális munkaerőbefektetéssel is alkalmazhassák őket.”

Az új #McCain MINI ONION RINGS:

  • szuper trendi íz,
  • szuperjövedelmező = előételként, köretként és italokhoz csipegetnivalóként,
  • mindig ugyanabban a szuper minőségben,
  • praktikus, mert minden típusú étlapba beilleszthető

Az új #McCain MAXI CHIPS:

Vékony burgonyaszeletek, elősütött és gyorsfagyasztott termék.
• Sokkal több, mint egy egyszerű burgonyachips: elég vastag ahhoz, hogy érezni lehessen a burgonya ízét, ennek ellenére megőrzi a ropogósságát
• A legkülönfélébb alkalmakra: tökéletes harapnivaló bármilyen napszakban, italok mellé, előételként vagy köretként
• Felszolgálható melegen és hidegen – mindig ropogós és finom

Bővebben: www.mccain-foodservice.hu  

A taggyűlés a ruhapróbával folytatódott, mert az idei évtől a tagság mellé automatikusan jár egy BRAGARD szakácskabát is, mellyel a Séfklub egységét kívánják kifejezni.

A következő taggyűlésre februárban kerül sor.

(X)

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Együtt ünneplik idén Debrecenben a város és a költészet napját, valamint a Függetlenségi nyilatkozat évfordulóját

Hármas ünnepre készülnek Debrecenben: április közepén első alkalommal együtt ünneplik meg …