Főoldal Hírek Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2018. májusi száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2018. májusi száma!

3 perc átlagos olvasási idő
1
549
 ehaccp_topbanner3.jpg

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

Oldalas magazin 2018. májusi szám

 

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Varga Károly, Olimpiai- és Világbajnok, mesterszakáccsal, a 48 étterem és a Kígyósi csárda séfjével
  • → Forgalmat az egységekbe – Asztalos István írása
  • → Nagylátószög: Tényleg stresszes a szakács szakma? – erről kérdeztük szakértőinket
  • → Mindenmentes: Egységben az erő! – Tanács Attila írása
  • → Gasztronauta: A Sous-Vide alaptechnológiái: 7. Húsok színváltozása hő hatására
  • → „Magyarország étele 2018” szakácsverseny: ezek a döntős ételek
  • → A „Fehér Tulipánt” a hivatalos tányér
  • → Vélemény: Egy minimum kell és minden javulni fog
  • → Tartósítószermentes vörösáruk – Chef workshop
  • → Jegyzet: VII. „OKÉS” Közétkeztetési szakácsverseny
  • → Tepszi.hu: Gyors savanyú káposzta
  • → Minek az új?:  A gyógybor
  • → Rövid az élet: Prekop, Bio Kökény pálinka
  • → Tepszi.hu: Glutén- és tejmentes sztrapacska (paleo)
  • → Posta: Július végén rendezik a Tisza-tavi zenei fesztivált
  • → Rigmusok: Tavaszköszöntő versek, mondókák
  • → In Vino Veritas: Varga, Gyöngyöző Illatos 2016
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Budapest és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül

 

 

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Itt a szelídgesztenye-szezon!

A szelídgesztenye jellemzően októberben érik, így a napokban frissáruként megtalálható már…