Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2018. májusi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2018-05-01 3 perc átlagos olvasási idő 1 1,493 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2018. májusi szám A tartalomból: → Objektív: Interjú Varga Károly, Olimpiai- és Világbajnok, mesterszakáccsal, a 48 étterem és a Kígyósi csárda séfjével → Forgalmat az egységekbe – Asztalos István írása → Nagylátószög: Tényleg stresszes a szakács szakma? – erről kérdeztük szakértőinket → Mindenmentes: Egységben az erő! – Tanács Attila írása → Gasztronauta: A Sous-Vide alaptechnológiái: 7. Húsok színváltozása hő hatására → „Magyarország étele 2018” szakácsverseny: ezek a döntős ételek → A „Fehér Tulipánt” a hivatalos tányér → Vélemény: Egy minimum kell és minden javulni fog → Tartósítószermentes vörösáruk – Chef workshop → Jegyzet: VII. „OKÉS” Közétkeztetési szakácsverseny → Tepszi.hu: Gyors savanyú káposzta → Minek az új?: A gyógybor → Rövid az élet: Prekop, Bio Kökény pálinka → Tepszi.hu: Glutén- és tejmentes sztrapacska (paleo) → Posta: Július végén rendezik a Tisza-tavi zenei fesztivált → Rigmusok: Tavaszköszöntő versek, mondókák → In Vino Veritas: Varga, Gyöngyöző Illatos 2016 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki. → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Budapest és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Akik megmentik a zaccot – lezárult a Coca-Cola HBC Magyarország és a MATE által a kávézacc visszagyűjtésére kiírt egyetemi pályázat
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Szolnokra várják a csokiimádókat Tizenöt standon tizenegy kiállító mutat be csokoládékat, bonbonokat, cup cake-eket és egyéb édességeket november …
MÁV-Volán: könnyebb eljutni a Tihanyi-félszigetre közösségi közlekedéssel Mostantól a közösségi közlekedéssel érkezők könnyebben eljuthatnak a Tihanyi-félszigetre az ország számos pontjáról, továbbá …