Átólzéig Elment Mátyás Rudolf, az első magyar egyéni szakács világbajnok Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2017-10-03 1 perc átlagos olvasási idő 0 9,172 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Mátyás Rudolf (hátul-középen) 2017. október 03-án elhunyt az első magyar egyéni szakács világbajnok, Mátyás Rudolf, vagy ahogyan mindenki ismerte “Mátyás Rudi”. Az Oscar-díjas, olimpiai- és világbajnok mesterszakács immáron az égieknek főz, de kiemelkedő munkásságával többünknek örök példaképpé vált. Mátyás Rudolf számtalan kolléga fejlődéséről gondoskodott, a szerencsések tőle tanulhatták a szakma csínját-bínját, de többször képviselte hazánkat rangos világversenyeken is. Egyedülálló bohóságát, vidámságát és zengő mély hangját nem feledjük, emléke örökre bennünk él. Nyugodj békében!
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Eddig 6,4 millió forint bírságot szabtak ki a téli szezonális ellenőrzésen Eddig 6,4 millió forint bírságot szabtak ki a téli szezonális ellenőrzésen 62 …
eNet: már 6,2 millióan használnak okostelefont Magyarországon Magyarországon már 6,2 millióan használnak okostelefont és nagyjából 6 millióan interneteznek mobiljukon a 18-69 …