Főoldal Hírek Átólzéig Elment Mátyás Rudolf, az első magyar egyéni szakács világbajnok

Elment Mátyás Rudolf, az első magyar egyéni szakács világbajnok

1 perc átlagos olvasási idő
0
6,337
 ehaccp_topbanner4.jpg

2017. október 03-án elhunyt az első magyar egyéni szakács világbajnok, Mátyás Rudolf, vagy ahogyan mindenki ismerte “Mátyás Rudi”.  Az Oscar-díjas, olimpiai- és világbajnok mesterszakács immáron az égieknek főz, de kiemelkedő munkásságával többünknek örök példaképpé vált.

Mátyás Rudolf számtalan kolléga fejlődéséről gondoskodott, a szerencsések tőle tanulhatták a szakma csínját-bínját, de többször képviselte hazánkat rangos világversenyeken is.

Egyedülálló bohóságát, vidámságát és zengő mély hangját nem feledjük, emléke örökre bennünk él.

 

Nyugodj békében!

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
  • Citrusos sült pulyka

    Hozzávalók 10 főre: 5-6 kilós, nyak és belsőségek nélküli egész pulyka, 240 ml frissen fac…
  • Egyre kevesebb gyógynövényt gyűjtenek be

    Magyarországon 20-25 ezer ember foglalkoztatását biztosítja a gyógynövény ágazat, amely az…
  • Ételallergia, vagy ételérzékenység?

    Búza, glutén, tojás, tej és szója – leggyakrabban ezek az összetevők okoznak panaszokat ak…
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
  • Megújítható a szabolcsi almatermelés

    Megújítható a szabolcsi almatermelés, de ehhez át kell alakítani annak szerkezetét. A vált…
  • Luca-nap, az év legrövidebb napja

    A Gergely-naptár bevezetése előtt december 13., azaz Luca napja volt az év legrövidebb nap…
  • Egészséges és menő

    A gyermekek étkezési kultúrájának, étkezési körülményeinek javítását célzó Menő menzák az …
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Citrusos sült pulyka

Hozzávalók 10 főre: 5-6 kilós, nyak és belsőségek nélküli egész pulyka, 240 ml frissen fac…