Átólzéig Elment Mátyás Rudolf, az első magyar egyéni szakács világbajnok Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2017-10-03 1 perc átlagos olvasási idő 0 9,731 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Mátyás Rudolf (hátul-középen) 2017. október 03-án elhunyt az első magyar egyéni szakács világbajnok, Mátyás Rudolf, vagy ahogyan mindenki ismerte „Mátyás Rudi”. Az Oscar-díjas, olimpiai- és világbajnok mesterszakács immáron az égieknek főz, de kiemelkedő munkásságával többünknek örök példaképpé vált. Mátyás Rudolf számtalan kolléga fejlődéséről gondoskodott, a szerencsések tőle tanulhatták a szakma csínját-bínját, de többször képviselte hazánkat rangos világversenyeken is. Egyedülálló bohóságát, vidámságát és zengő mély hangját nem feledjük, emléke örökre bennünk él. Nyugodj békében!
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Súlyos gondot is okozhat a túlzott chiamag fogyasztása Napjaink egyik slágerterméke a chiamag. Azt azonban kevesen tudják, hogy ez az új élelmiszerek …
Hagyományőrző íjászok emlékeztek a pozsonyi csatára Hagyományőrző íjászok emlékeztek a pozsonyi csatára Hagyományőrző harcosok emlékeztek szombaton Ópusztaszeren a 907-es …