Főoldal Hírek Átólzéig Elment Mátyás Rudolf, az első magyar egyéni szakács világbajnok

Elment Mátyás Rudolf, az első magyar egyéni szakács világbajnok

1 perc átlagos olvasási idő
0
6,081
 ehaccp_topbanner4.jpg

2017. október 03-án elhunyt az első magyar egyéni szakács világbajnok, Mátyás Rudolf, vagy ahogyan mindenki ismerte “Mátyás Rudi”.  Az Oscar-díjas, olimpiai- és világbajnok mesterszakács immáron az égieknek főz, de kiemelkedő munkásságával többünknek örök példaképpé vált.

Mátyás Rudolf számtalan kolléga fejlődéséről gondoskodott, a szerencsések tőle tanulhatták a szakma csínját-bínját, de többször képviselte hazánkat rangos világversenyeken is.

Egyedülálló bohóságát, vidámságát és zengő mély hangját nem feledjük, emléke örökre bennünk él.

 

Nyugodj békében!

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Bemutatkozott A főzés magasiskolája – és az alapanyagok is megvannak

A főzés magasiskolája Magyarországra érkezett! És kiderültek a magyar Bocuse selejtező köt…