Főoldal Hírek Színes Varázsceruza: Rajzolj mosolyt! Jótékonysági gyűjtés sérült gyermekek javára

Varázsceruza: Rajzolj mosolyt! Jótékonysági gyűjtés sérült gyermekek javára

5 perc átlagos olvasási idő
0
1,178
 ehaccp_topbanner3.jpg

Jótékonysági akciót indít a Civilút Alapítvány az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségével (ÉFOÉSZ) együttműködésben. A Varázsceruza – Rajzolj mosolyt! kezdeményezés célja, hogy rajzeszközöket, elsősorban színes ceruzákat gyűjtsünk a fogyatékossággal élő, sérült gyermekek és felnőttek számára. Az összegyűjtött rajzeszközöket a Civilút Alapítvány az ÉFOÉSZ segítségével juttatja el a sérült emberekhez.

A kampány célja, hogy segítsük és szó szerint színesebbé, vidámabbá tegyük a sérült gyermekek mindennapjait, mosolyt rajzoljunk az arcukra. Az ajándékozás öröme mellett a rajzeszközök segítik a fogyatékossággal élők művészetterápiás foglalkozásait: az alkotás folyamata, az önkifejezés hozzájárul a sérült emberek kommunikációjához.

A rajzeszközök gyűjtése 2020. augusztus 12. – szeptember 12. között zajlik és a tervek szerint az adományokat szeptember 14-én, a Sérült Gyermekek Napján adja át a Civilút Alapítvány. A jótékonysági akció keretében adományozható színes ceruza, filctoll, zsírkréta, vízfesték, tempera, matrica.

A gyűjtés módja: a megvásárolt színes ceruzák, rajzeszközök elküldhetők postán a Civilút Alapítványnak címezve (1112 Budapest, Olt utca 23.) vagy elhelyezhetők a gyűjtőpontokon lévő gyűjtődobozokba. A gyűjtőpontok címe megtalálható a www.civilut.hu weboldalon.

A jótékonysági kezdeményezés pénzadománnyal is támogatható az alábbi számlaszámon: GRÁNIT Bank Zrt. 12100011-10545117. (A közlemény rovatba kérjük beírni: Varázsceruza.) Az összegyűlt összegből a Civilút Alapítvány további színes ceruzákat vásárol az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége számára.

Varázsceruza – Rajzolj mosolyt!

Sajtóanyag
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Színes

Cikk ajánló

Málna mennyország és az újdonság: Kürtős BEJGLIBON lesz a 4. Kürtőskalács Vigalom fő attrakciója

A mákos és diós bejgliről lehet, hogy először a karácsony jut eszedbe, de mit szólnál, ha …