Főoldal Hírek Csőposta Az Egri Vízilabda Klub és az Eger Lions Club közösen gyűjt az SMA-val diagnosztizált Zsombor kezelésére

Az Egri Vízilabda Klub és az Eger Lions Club közösen gyűjt az SMA-val diagnosztizált Zsombor kezelésére

3 perc átlagos olvasási idő
0
552
 ehaccp_topbanner3.jpg

Hozzájárulni a cikk alján található számlaszámra történő átutalással lehetséges, tetszőleges összeggel. A gyűjtést 2020.12.24-én tervezzük zárni, és az összegyűlt teljes adomány egyben átutalásra kerül Zsombi számlájára. Legalább 10.000 Ft átutalása esetén lehetősége lesz átvenni a dedikált labdát (Diapolo W1 labda Biros Péter, Szécsi Zoltán és Petrovai Márton által dedikálva) és a palack bort (AÉS vagy Demeter). Ezekből csak 50 db áll rendelkezésre, tehát csak az első 50 fő 10.000 Ft feletti adományozó lesz jogosult az átvételre. A gyűjtés állása ezen az oldalon lesz nyomonkövethető.

FONTOS! Átutalásánák közleményében tüntesse fel, hogy “Zsombi”! Ill. az átutalást követően kérjük küldjön részünkre egy üzenetet a https://egerlionsclub.hu/kapcsolat oldalon, hogy tájékoztathassuk rendben megérkezett-e az adománya, az esetleges átvétellel kapcsolatban, ill. a gyűjtés végeredményéről!

Az ajándékcsomag személyesen lesz átvehető Egerben 2020.12.28. után, ill. +2.000 Ft posta-és csomagolási költség térítése mellett vállaljuk annak postázását is az országon belüli címre.

Eger Lions Club
10103513-50921500-01005000 (Budapest Bank)
Közlemény: Zsombi
Átutalást követően kérjük küldjön részünkre egy üzenetet a https://egerlionsclub.hu/kapcsolat oldalon. Köszönjük!

Pixabay
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

A MATE növényvédelmi drónpilótái világszínvonalú tudással bírnak

Tizenhat fő végezte el a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, valamint az ABZ Drone Kft…