Színes Változások a Gault&Millau kalauznál Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2017-04-14 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,249 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr A Gault&Millau Magyarország régi formájában megszűnik, a kalauz regionálissá bővül, legközelebb Gault&Millau Közép-Európa címen jelenik meg. A határokon túl is elindult a tesztelés: Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Szerbiában, Horvátországban, Szlovéniában. Molnár B. Tamás leköszön az étteremkalauz főszerkesztői pozíciójáról. A jövőben főként a Magyar Gasztronómiai Egyesület céljaival foglalkozik, de továbbra is segíti a kalauzt újonnan nyílt éttermek ajánlásával, alternatív vendéglátóhelyek és távol-keleti éttermek értékelésével. A Bűvös Szakács (az MGE honlapja), A művelt alkoholista és a Mese habbal továbbra is a gomijo.hu oldalon működik. Forrás és kép: Gomijo
Elindult a munka a házikertekben: több mint 17 millió színes tasakos vetőmag talál gazdára az idei szezonban
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Idén is igazi programkavalkád várja a Művészetek Völgye vendégeit Több mint 1500 program várja a 28. Művészetek Völgye vendégeit július 20. és 29. …
Jönnek az MI támogatásával fejlesztett első termékek Iparágában Magyarországon elsőként a Hajdúsági Sütödék-csoport leánycégei jelennek meg hamarosan a piacon a Mesterséges …