Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2018. szeptemberi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2018-09-01 3 perc átlagos olvasási idő 1 1,768 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Megjelent az Oldalas magazin 2018. szeptemberi száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2018. szeptemberi szám>>> A tartalomból: → Objektív: Interjú Molnár B. Tamással, aki az elmúlt években talán a legnagyobb hatással volt a hazai gasztronómiára → Vajon csak savanyú a szőlő? – Asztalos István írása → Nagylátószög: Vendéglátós szakszervezeti üdülés. Létezik? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket → Megduplázná a halfogyasztás az Agrárminisztérium → Étrend: Amerikai gasztronómia – Chef workshop → Gasztronauta-Séfek a Sous-Vide-ról: Klotcz István → Mindenmentes: Néhány tanulságos gondolat, minden magyarázat, és mellébeszélés nélkül! → Vélemény: Majd az idő eldönti… → Jegyzet: Sokat változik jövőre a cafeteria → Tepszi.hu: Paleo ludaskása → Minek az új?: Szárma → Rövid az élet: 895 Hunnium, Szőlő pálinka → Tepszi.hu: Paleo fánk és baracklekvár → Sétálni, biciklizni és futni szeretnek a magyarok → Rigmusok: Őszi versek, mondókák → In Vino Veritas: Kristinus, Irsai Olivér 2016. → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki. → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Eger és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
MTÜ: dinamikusan nő a vendégéjszakák száma A júniusi adatok azt mutatják, hogy dinamikus ütemben emelkedik a vendégéjszakák száma az országban, …
Magasabb támogatást kapnak az ökológiai gazdálkodók A 2018-ban meghirdetett ökológiai gazdálkodással kapcsolatos pályázatai felhívás esetében átlagosan 74 százalékkal megemelkedik a …