Átólzéig Tegnap került megrendezésre a 19. Séfbál Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2017-02-12 4 perc átlagos olvasási idő 0 4,501 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Nagy sikerrel zárult a 19. Séf és Vendéglátós bál, a Danubius Hotel Arénában. A megjelent nagyjából 270 fő bálozó, a szokásokhoz hasonlóan üdvözlőkoktéllal, vacsorával, zenével, kávé- és teakülönlegességekkel, tombolával, valamint a vendéglátóipari szegmenshez köthető, kínáló-, és bemutató pultokkal találkozhatott. A vacsora előtti protokolláris köszöntő során, a kormányzat, és a hatóság képviselőit, a házigazdákat, a támogatókat, valamint minden megjelent szakmai szervezet vezetőt, és azok alelnökeit név szerint is üdvözöltek. A Séfbál „előttem, az utódom” szlogen jegyében zajlott, ahol a vándor fakanalat most Balázs Gergő a Stefánia palota konyhafőnöke, a Magyar katonaszakács csapat kapitánya vehette át Ferenczi István séftől, aki, mint megtudtuk hamarosan nyugdíjba vonul és a NÉBIH ellenőreként folytatja. Elmondása szerint: „Ötven éve vagyok a szakmában, de végre kimondhatom: soha többé vendéglátást!” A büférendszerű vacsora a jól megszokott ízeket hozta, melyeket a ház cukrászának termékei koronáztak meg. Na, igen, meg a Tom Cat Band zenei aláfestése, ami sokaknak megadta az alapot, hogy a táncparkett ördögévé változzon, és reggelig ropja. Köszönjük a szervezőknek, egy jó hangulatú rendezvény volt. Még több fotó IDE KATTINTVA elérhető!
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Komoly egészségügyi problémákat okozhat a rossz tartás Az ergonómiával évek óta foglalkozó Fellowes Hungary összegyűjtött néhány hasznos tanácsot, amelyeket megfogadva csökkenthetjük …
Miért nem tiszteljük az élelmiszert? „Élj maradéktalanul!” címmel digitális konferenciát szervezett a Médiaunió Alapítvány az élelmiszerpazarlás csökkentéséértBudapest, 2020. október 28. …