Főoldal Hírek Színes Road Show nyolcadik állomás – Szolnok – 2016. november 9.

Road Show nyolcadik állomás – Szolnok – 2016. november 9.

7 perc átlagos olvasási idő
0
2,820
 ehaccp_topbanner3.jpg

2016. november 9-én folytatódott Lukács István Séf című könyvének országjáró road-show-ja, ezúttal Szolnokon.

Ide Pálszabó Mihály, a szolnoki KERO szakoktatójának meghívására érkeztünk.

Az iskolába érve egy rövid gyakorlati hely látogatáson vettünk részt, majd az intézmény igazgatójával beszélgettünk az oktatás helyzetéről, valamint az iskolát érintő kérdésekről.

Ezek után már kezdődött is az előadás, ugyanis Pálszabó tanár úr kérésének megfelelően itt az iskolában tartottuk meg a könyvbemutatót, melyre szép számmal érkeztek a „megyeiek”. Minden túlzás nélkül mondhatom ezt, hiszen megtudtuk, hogy több településről érkezetek a könyvvel kapcsolatos kíváncsiskodók, akik többnyire mind Lukács Séf úr tisztelői.

Örömmel nyugtáztuk, hogy a közönség soraiban, a szakmailag aktív kollégákból sem volt hiány. Ilyen volt például Törjék Attila, aki aktív versenyzőként Lukács úr tréneri segítségét is igénybe vette, általa válhatott sikeressé a válogatottal.

Jó volt hallani a többnél-több kérdést, továbbá, a színesebbnél színesebb történetet. Valóban egy szép, jó hangulatú este kerekedett a rendezvényünkből. De jó volt azt is látni, hogy a kezdeményezésünk egy baráti összejövetellé alakult át, amire, a sok korábbi kolléga jelenléte volt a garancia. Örülünk, hogy vendéglátóink segítségével, így össze tudtuk hozni őket a könyvbemutató megszervezésével.

A dedikálást és a kötelező fotók elkészítését követően a vacsorát a szolnoki Garden Hotelban fogyasztottuk el. Bevallom, ekkor már az állandó evéssel megtűzdelt két napos turnénkon, nem igazán voltunk éhesek, azonban az itt készített halászléről és a Márton napi libapecsenyéről semmi esetre sem szerettünk volna lemaradni. Az est koronája pedig a csokoládés desszert volt, ami már-már alig ment le, ellenben viszont roppant finom volt.

Összegezve a szolnoki kirándulásunkat, abszolút sikeresnek gondoljuk. Amit vendéglátónknak Pálszabó Mihálynak ezúton is külön köszönünk!

 

További képek elérhetők: IDE KATTINTVA!

A Road Show korábbi és következő állomásiról EZEN A CÍMEN informálódhat.

(A lefutott eseményekre való kattintással galéria nyílik meg!)

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Színes

Cikk ajánló

MTÜ: erősebb félévet zártak a vidéki szálláshelyek, mint tavaly

A turizmus 2023-ban vett lendülete továbbra is érezteti hatását. A Nemzeti Turis…