Főoldal Hírek Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2016. szeptemberi száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2016. szeptemberi száma!

3 perc átlagos olvasási idő
1
1,478
 ehaccp_topbanner3.jpg

 

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

Oldalas magazin 2016. szeptemberi szám (Kattints!)

 

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Lukács Istvánnal, akihez hasonló sikereket csak nagyon kevesen értek el a nagyvilágban. A hamarosan megjelenő könyv kapcsán beszélgettünk vele.
  • → Van úgy, hogy dönteni kell – Asztalos István írása
  • → Nagylátószög: Van olyan, hogy magyar Paul Bocuse?- erről a témáról kérdeztük szakértőinket
  • → Kis Zoltán: Szakmai oktatás újragondolva
  • → Gasztronauta: Az új konyhatechnológiák és eszközei 6. rész
  • → Vélemény: A rovat neve: dilettánsok
  • → A zöldségekről (Kolbe Gábor rovata): Patikagyümölcsünk: a szeder
  • → Chef a családban: Erdélyi töltött csirkecomb recept
  • → Minek az új?:  A gazdapótló
  • → Rövid az élet: 895 Hunnium: Szőlő pálinka
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Eger és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → Rigmusok: Tarbay Ede: Ősz- anyó; Veres Csilla: Őszi susogó
  • → In Vino Veritas: Mayer, Kékfrankos Rozé 2014
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsolunk ki.
  • → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül

 

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

Oldalas magazin

Summary
0 %
Felhasználói értékelés : 5 (1 Szavazat)
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Magyarország étele 2025 középdöntő: a gasztronómiánk kulturális örökségünk

A gasztronómia kulturális örökségünk, melyet kötelességünk megőrizni, majd átadni azt a jö…