Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2016. szeptemberi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2016-09-01 3 perc átlagos olvasási idő 1 1,284 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2016. szeptemberi szám (Kattints!) A tartalomból: → Objektív: Interjú Lukács Istvánnal, akihez hasonló sikereket csak nagyon kevesen értek el a nagyvilágban. A hamarosan megjelenő könyv kapcsán beszélgettünk vele. → Van úgy, hogy dönteni kell – Asztalos István írása → Nagylátószög: Van olyan, hogy magyar Paul Bocuse?- erről a témáról kérdeztük szakértőinket → Kis Zoltán: Szakmai oktatás újragondolva → Gasztronauta: Az új konyhatechnológiák és eszközei 6. rész → Vélemény: A rovat neve: dilettánsok → A zöldségekről (Kolbe Gábor rovata): Patikagyümölcsünk: a szeder → Chef a családban: Erdélyi töltött csirkecomb recept → Minek az új?: A gazdapótló → Rövid az élet: 895 Hunnium: Szőlő pálinka → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Eger és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → Rigmusok: Tarbay Ede: Ősz- anyó; Veres Csilla: Őszi susogó → In Vino Veritas: Mayer, Kékfrankos Rozé 2014 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsolunk ki. → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂 Summary 0 % Az Ön értékelése Felhasználói értékelés : 5 (1 Szavazat)
Javaslat a turizmusban és vendéglátásban működő ágazatok sikeres újraindulása és kilábalása érdekében
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
V. Németh Zsolt: értékek őrzői a magyar márkák A tájékoztatás, a szórakoztatás mellett az értékőrzés is jelentős szerepet kap az „Arculat és …
A kormány január végéig meghosszabbítja az 50 százalékos bértámogatást a turizmusban és a vendéglátásban A kormány január végéig meghosszabbítja az 50 százalékos bértámogatást a turizmusban és a vendéglátásban; a …