Főoldal Hírek Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2024. januári száma

Megjelent az Oldalas magazin 2024. januári száma

5 perc átlagos olvasási idő
0
218
 ehaccp_topbanner3.jpg

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

Katt >>>

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Sóskuti Györggyel, aki alázattal végig járta a szakmai ranglétrát, jelenleg a Green Hotel és a Vanek Úri Polgári Étkezde Séfje
  • → Gasztronauta- A tökéletes újévi csülök receptje – Csidei Tamás írása
  • → Meghirdették a Magyarország étele – Szamos Mátyás Tányérdesszert versenyt
  • → Nagylátószög: Mit gondolsz, hogy alakul a vendéglátás a 2024-es évben? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket
  • → Nem minden az óraszám – Asztalos István írása
  • → Hazai laskagomba a Magyarország étele 2024 verseny főszereplője – avagy miért jó választás, ha laskagomba kerül a tányéra?
  • → Egyre több a minőségi pezsgő Magyarországon
  • → Babra megy a játék: zenés színház és egy több fogásos vacsora
  • → Szilveszterkor Eger, Gyula és Szeged a legkeresettebb a belföldi utazók körében
  • → Pilze Nagy Kft – Laskagombás-kapros ragu
  • → Kerékpáros kapcsolat jött létre Dél-Baranya és a mecseki üdülőtelepülések között
  • → MTÜ: a szilveszteri előfoglalások száma nőtt, többségük legalább 2 éjszakára szól
  • → Tepsziponthu: Vöröslencse curry spenóttal
  • → Minek az új?:  Az őshonos mangalica
  • → Rövid az élet: Villányi Olaszrizling Pálinka
  • Tepszi.hu: Lencsefasírt
  • → Rigmusok: Téli versek, rigmusok
  • → In Vino Veritas: Tűzkő pince Kékfrankos Rosé 2014
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Hatvan és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Sós, bodzás és kék – formabontóan új, saját sört alkottak a BGE hallgatói

Nemcsak íz, hanem megjelenés szempontjából is formabontó a BGE hallgatói által megalkotott…