Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2024. januári száma Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2024-01-01 5 perc átlagos olvasási idő 0 760 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Katt >>> Oldalas magazin 2024. januári száma >>> A tartalomból: → Objektív: Interjú Sóskuti Györggyel, aki alázattal végig járta a szakmai ranglétrát, jelenleg a Green Hotel és a Vanek Úri Polgári Étkezde Séfje→ Gasztronauta- A tökéletes újévi csülök receptje – Csidei Tamás írása→ Meghirdették a Magyarország étele – Szamos Mátyás Tányérdesszert versenyt→ Nagylátószög: Mit gondolsz, hogy alakul a vendéglátás a 2024-es évben? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket→ Nem minden az óraszám – Asztalos István írása→ Hazai laskagomba a Magyarország étele 2024 verseny főszereplője – avagy miért jó választás, ha laskagomba kerül a tányéra?→ Egyre több a minőségi pezsgő Magyarországon→ Babra megy a játék: zenés színház és egy több fogásos vacsora→ Szilveszterkor Eger, Gyula és Szeged a legkeresettebb a belföldi utazók körében→ Pilze Nagy Kft – Laskagombás-kapros ragu→ Kerékpáros kapcsolat jött létre Dél-Baranya és a mecseki üdülőtelepülések között→ MTÜ: a szilveszteri előfoglalások száma nőtt, többségük legalább 2 éjszakára szól→ Tepsziponthu: Vöröslencse curry spenóttal→ Minek az új?: Az őshonos mangalica→ Rövid az élet: Villányi Olaszrizling Pálinka→ Tepszi.hu: Lencsefasírt→ Rigmusok: Téli versek, rigmusok→ In Vino Veritas: Tűzkő pince Kékfrankos Rosé 2014→ Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.→ Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Hatvan és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.→ Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂 Megérkezett a magyar görögdinnye, a nyár íze Feketén a tányér mögött: fekete fizetések a vendéglátásban Sztárkavalkád Balatonfüreden – ahogy még nem láttad és nem hallottad 30 éves a Krisna-völgyi Búcsú – ünnep, ami megérinti a lelked Indul a nyár legmenőbb sörös játéka Budapesten
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Horváth Péter: a turizmus a magyar gazdaság húzóágazata A turizmust nevezte a magyar gazdaság húzóágazatának a Kisfaludy 2030 Turisztikai Nonprofit Fejlesztő Zrt. vezérigazgatója …
Mitől lesz környezetbarát egy étterem? Mitől lesz környezetbarát egy étterem? Már Magyarországon is egyre több olyan vendéglátóhely van, …