Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2020. januári száma Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2020-01-01 3 perc átlagos olvasási idő 0 841 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Megjelent az Oldalas magazin 2020. januári száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2020. január A tartalomból: → Objektív: Interjú Kiss Zoltánnal, a lajosmizsei Kiss cukrászda tulajdonosával→ Forradalom, diktatúra, vagy sikeres gasztronómia? – Asztalos István írása→ Nagylátószög: Vajon 2020-ban tudunk majd önmegvalósítani? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket→ Étrend: Böllér Fűszerek – Chef workshop→ Benczúr: XXII. Séfbál. 2020. február 8.→ Sikerrel zárult az ÚJ Kamarai Mestervizsga PILOT-ja – Wágner Péter írása→ Gasztronauta: A hús minősége és a megfelelő marha steak sütése – Csidei Tamás írása→ A Kárpát-medence turisztikai érdekességét bemutató weboldal indult→ Juh- és kecskehús, valamint tejtermékek fogyasztását ösztönző kampány indul→ Színes: Kevesebb sört ittunk idén→ Vélemény: Fontos dolog az elhatározás→ Tepszi.hu: Narancsos, zelleres lencsesaláta→ Minek az új?: A szorgos méhecskék és a méz→ Rengeteget költöttünk decemberben→ Rövid az élet: Agárdi, Szilva pálinka→ Tepszi.hu: Sütőtökös kifli→ Sokan utaztak el az ünnepekre→ Rigmusok: Újévi versek, rigmusok→ In Vino Veritas: Haraszthy, Sir Irsai 2019→ Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.→ Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Hatvan és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.→ Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Magyarország étele 2023.: Alig egy hétig lehet már csak a nevezéseket leadni! Már csak pár napja maradt annak, aki nevezni szeretne a Magyarország étele 2023. szakácsversenyre. …
Több mint három százalékkal nőtt a vendégéjszakák száma a Közép-dunántúli régióban Több mint három százalékkal nőtt a vendégéjszakák száma a Közép-dunántúli régióban …