Főoldal Hírek Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2019. februári száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2019. februári száma!

3 perc átlagos olvasási idő
0
367
 ehaccp_topbanner3.jpg

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Tóth Zoltánnal, aki a Danubius Hotel Helia konyhafőnökeként tevékenykedik.
  • → Egy tökéletes világ – Asztalos István írása
  • → Nagylátószög: Vajon a vendéglátásban létezik-e a „fair play”? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket
  • → OKÉS 2019 Országos Közétkeztetési szakácsverseny
  • → Étrend: Kunsági Csirke – Chef workshop
  • → Hazai szakácsverseny újra: Magyarország étele 2019.
  • → Gasztronauta – Még egy kicsit a Sous-Vide-ról
  • → Szűkült a kedvező adózású juttatások köre
  • → Mindenmentes: Hamis leveles tészta
  • → XXI. Séfbál
  • → Vélemény: Tiszteljük egymást?
  • Tepszi.hu: Glutén- és tejmentes forgácsfánk
  • → Minek az új?:  A fiatalok a jövőnk
  • → Miért éppen a só emeli meg a vérnyomást?
  • → Rövid az élet: Agárdi Irsai Olivér pálinka
  • Tepszi.hu: Almás cukkinileves
  • → Ön elég rostot fogyaszt?
  • Egyre nehezebb megfelelő munkaerőt találni
  • → Rigmusok: Tavaszi találós kérdések
  • → In Vino Veritas: Balla Géza, Sauvignon Blanc 2018
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Budapest és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

Oldalas magazin 2019. február
https://issuu.com/oldalas/docs/oldalas_magazin_2019_februari_szam

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Sváb Hetek a Yellow Bistro & Bar-ban

A nagy érdeklődést kiváltó finn hetek után Tóth Zoltán Executive Chef a sváb gasztronómiáb…