Főoldal Hírek Ajánló A Séfklub jótékonysági főzése 2019-ben

A Séfklub jótékonysági főzése 2019-ben

6 perc átlagos olvasási idő
0
513
 ehaccp_topbanner3.jpg

Befejeződött a Katolikus Karitász családokért indított programja, melynek keretében közel százötven gyermeket ajándékozott meg kedvezményes táborozási lehetőséggel.

Az egy hetes gyermektábor utolsó napján az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete jótékonysági főzéssel segítette a Katolikus Karitász munkáját.

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete és a kollégák, barátok, 16 fővel prezentáltak ebédet a táborlakók részére.

A főzéshez az eszközöket és a kitelepülés eszközeit Bundik Szilveszter a Szablya étterem tulajdonosa biztosította, míg az alapanyagokat a Hotel Benczúr (Gráf Attila, Tégel Imre) és Gyimesi Tamás adta össze. Herédi Péter további 25 rúd rétessel, Bundik Szilveszter 150 liternyi limonádéval, Novák Judit pedig édességcsomaggal járult hozzá a rendezvényhez. A nagylelkű felajánlásaikat ezúton is köszönjük!

A karitatív főzésben részt vállalt (abc sorendben):

  • Asztalos István
  • Bundik Szilveszter
  • Dankai László
  • Danyi Gábor
  • Déry Gábor
  • Déryné Ly Zsuzsi
  • Gyimesi Tamás
  • Herédi Péter Róbert
  • Hortobágyi Péter
  • Kiss Betti
  • Máté Lajos
  • Novák Judit
  • Pálvölgyi Zoltán
  • Szepesi Iván
  • és végül, de persze nem utolsó sorban az egész jótékonysági főzés mozgatórugója és támogatója Lukács Bernadett.

A hangulat vidám volt, ugyanis a Séfek nem csak az ebédről gondoskodtak, hanem a gyerekekkel együtt, három csapatot alkotva ügyességi versenyben is részt vettek. A három csapatot Déryné Zsuzsa és Déry Gábor (piros csapat), Gyimesi Tamás és Herédi Péter (zöld csapat), valamint Bundik Szilveszter és Danyi Gábor (kék csapat) vezette. A győztes mindenki örömére, a kék csapat lett.

A játékon felül a gyerekek <persze szigorú felügyelet mellett> figyelemmel kísérhették, hogy milyen érzés szakácsként tevékenykedni, hogy miként dolgoznak a profik, azaz, hogy vágják „olyan gyorsan” a hagymát, paprikát, paradicsomot.

A gyermekek saját készítésű meglepetéssel készültek, melyre a tábor legjobb dolgai kerültek.

A tábor szervezői és lebonyolítási feladatait a Katolikus Karitász vállalta magára, akik maximálisan kontrollálva, és a gyerekeknek lehetőségeik szerint mindent megadva végezték munkájukat. Öröm volt látni látni a segítő szándékukat és érezni kedvességüket! Önzetlen munkájukat ezúton is köszönjünk és persze a meghívásukkal élni fogunk, így jövőre találkozunk!

Még több fotó IDE KATTINTVA elérhető!

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének tagjai jótákonysági főzésen vettek részt.Fotó: Déry Gábor

Közzétette: Étrend, Magyar Konyhafőnökök Egyesülete – 2019. augusztus 10., szombat
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Zsigó Róbert: csökkenteni kell az élelmiszer-veszteséget és pazarlást

Világszerte 820 millió ember éhezik, és kétmilliárd fő szenved az alultápláltságtól. Az éh…