Ajánló A Séfklub jótékonysági főzése 2019-ben Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2019-08-10 6 perc átlagos olvasási idő 0 2,442 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Befejeződött a Katolikus Karitász családokért indított programja, melynek keretében közel százötven gyermeket ajándékozott meg kedvezményes táborozási lehetőséggel.Az egy hetes gyermektábor utolsó napján az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete jótékonysági főzéssel segítette a Katolikus Karitász munkáját. Közzétette: Étrend, Magyar Konyhafőnökök Egyesülete – 2019. augusztus 10., szombat Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete és a kollégák, barátok, 16 fővel prezentáltak ebédet a táborlakók részére. Közzétette: Étrend, Magyar Konyhafőnökök Egyesülete – 2019. augusztus 10., szombat A főzéshez az eszközöket és a kitelepülés eszközeit Bundik Szilveszter a Szablya étterem tulajdonosa biztosította, míg az alapanyagokat a Hotel Benczúr (Gráf Attila, Tégel Imre) és Gyimesi Tamás adta össze. Herédi Péter további 25 rúd rétessel, Bundik Szilveszter 150 liternyi limonádéval, Novák Judit pedig édességcsomaggal járult hozzá a rendezvényhez. A nagylelkű felajánlásaikat ezúton is köszönjük!A karitatív főzésben részt vállalt (abc sorendben):Asztalos IstvánBundik SzilveszterDankai LászlóDanyi GáborDéry GáborDéryné Ly ZsuzsiGyimesi TamásHerédi Péter RóbertHortobágyi PéterKiss BettiMáté LajosNovák JuditPálvölgyi ZoltánSzepesi Ivánés végül, de persze nem utolsó sorban az egész jótékonysági főzés mozgatórugója és támogatója Lukács Bernadett. Közzétette: Étrend, Magyar Konyhafőnökök Egyesülete – 2019. augusztus 10., szombat A hangulat vidám volt, ugyanis a Séfek nem csak az ebédről gondoskodtak, hanem a gyerekekkel együtt, három csapatot alkotva ügyességi versenyben is részt vettek. A három csapatot Déryné Zsuzsa és Déry Gábor (piros csapat), Gyimesi Tamás és Herédi Péter (zöld csapat), valamint Bundik Szilveszter és Danyi Gábor (kék csapat) vezette. A győztes mindenki örömére, a kék csapat lett. Közzétette: Étrend, Magyar Konyhafőnökök Egyesülete – 2019. augusztus 10., szombat A játékon felül a gyerekek <persze szigorú felügyelet mellett> figyelemmel kísérhették, hogy milyen érzés szakácsként tevékenykedni, hogy miként dolgoznak a profik, azaz, hogy vágják „olyan gyorsan” a hagymát, paprikát, paradicsomot.A gyermekek saját készítésű meglepetéssel készültek, melyre a tábor legjobb dolgai kerültek. Közzétette: Étrend, Magyar Konyhafőnökök Egyesülete – 2019. augusztus 10., szombat A tábor szervezői és lebonyolítási feladatait a Katolikus Karitász vállalta magára, akik maximálisan kontrollálva, és a gyerekeknek lehetőségeik szerint mindent megadva végezték munkájukat. Öröm volt látni látni a segítő szándékukat és érezni kedvességüket! Önzetlen munkájukat ezúton is köszönjünk és persze a meghívásukkal élni fogunk, így jövőre találkozunk! Még több fotó IDE KATTINTVA elérhető! Még több fotó IDE KATTINTVA elérhető! Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének tagjai jótákonysági főzésen vettek részt.Fotó: Déry GáborKözzétette: Étrend, Magyar Konyhafőnökök Egyesülete – 2019. augusztus 10., szombat
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
A magyarok több mint 60 százaléka megy idén nyaralni – július vége, augusztus eleje a legnépszerűbb időszak Idén a magyarok többsége tervez nyaralást, és a külföldi úti célok közül az európai …
Ideje elkezdeni az allergia-kezeléseket Az allergiás tünetek ellen több készítményt is bevethetünk, de ahhoz, hogy a kezelés hatásos …