Főoldal Hírek Ajánló A Séfklub jótékonysági főzése 2019-ben

A Séfklub jótékonysági főzése 2019-ben

6 perc átlagos olvasási idő
0
251
 ehaccp_topbanner3.jpg

Befejeződött a Katolikus Karitász családokért indított programja, melynek keretében közel százötven gyermeket ajándékozott meg kedvezményes táborozási lehetőséggel.

Az egy hetes gyermektábor utolsó napján az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete jótékonysági főzéssel segítette a Katolikus Karitász munkáját.

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete és a kollégák, barátok, 16 fővel prezentáltak ebédet a táborlakók részére.

A főzéshez az eszközöket és a kitelepülés eszközeit Bundik Szilveszter a Szablya étterem tulajdonosa biztosította, míg az alapanyagokat a Hotel Benczúr (Gráf Attila, Tégel Imre) és Gyimesi Tamás adta össze. Herédi Péter további 25 rúd rétessel, Bundik Szilveszter 150 liternyi limonádéval, Novák Judit pedig édességcsomaggal járult hozzá a rendezvényhez. A nagylelkű felajánlásaikat ezúton is köszönjük!

A karitatív főzésben részt vállalt (abc sorendben):

  • Asztalos István
  • Bundik Szilveszter
  • Dankai László
  • Danyi Gábor
  • Déry Gábor
  • Déryné Ly Zsuzsi
  • Gyimesi Tamás
  • Herédi Péter Róbert
  • Hortobágyi Péter
  • Kiss Betti
  • Máté Lajos
  • Novák Judit
  • Pálvölgyi Zoltán
  • Szepesi Iván
  • és végül, de persze nem utolsó sorban az egész jótékonysági főzés mozgatórugója és támogatója Lukács Bernadett.

A hangulat vidám volt, ugyanis a Séfek nem csak az ebédről gondoskodtak, hanem a gyerekekkel együtt, három csapatot alkotva ügyességi versenyben is részt vettek. A három csapatot Déryné Zsuzsa és Déry Gábor (piros csapat), Gyimesi Tamás és Herédi Péter (zöld csapat), valamint Bundik Szilveszter és Danyi Gábor (kék csapat) vezette. A győztes mindenki örömére, a kék csapat lett.

A játékon felül a gyerekek <persze szigorú felügyelet mellett> figyelemmel kísérhették, hogy milyen érzés szakácsként tevékenykedni, hogy miként dolgoznak a profik, azaz, hogy vágják „olyan gyorsan” a hagymát, paprikát, paradicsomot.

A gyermekek saját készítésű meglepetéssel készültek, melyre a tábor legjobb dolgai kerültek.

A tábor szervezői és lebonyolítási feladatait a Katolikus Karitász vállalta magára, akik maximálisan kontrollálva, és a gyerekeknek lehetőségeik szerint mindent megadva végezték munkájukat. Öröm volt látni látni a segítő szándékukat és érezni kedvességüket! Önzetlen munkájukat ezúton is köszönjünk és persze a meghívásukkal élni fogunk, így jövőre találkozunk!

Még több fotó IDE KATTINTVA elérhető!

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének tagjai jótákonysági főzésen vettek részt.Fotó: Déry Gábor

Közzétette: Étrend, Magyar Konyhafőnökök Egyesülete – 2019. augusztus 10., szombat
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Egyre többen csatlakoznak az Autómentes Naphoz

Több mint 200 millió forint támogatási igényt nyújtottak be települések az Európai Mobilit…