Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2017. szeptemberi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2017-09-01 3 perc átlagos olvasási idő 0 1,808 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2017. szeptemberi szám >>> A tartalomból: → Objektív: Interjú Gelencsér Zsolttal, aki a Tassi Halászcsárda séfje, és aki nem régen tett sikeres mestervizsgát. → A valódi szakács szakma és a napi két rongy esete – Asztalos István írása → Nagylátószög: A taktika az elriasztás lenne? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket → Chefs.hu: Nyerj szakácskabátot! → Étrend: Kóser konyha workshop → Mindenmentes: Legyen mindenki a vendégünk! – 2017-es Nyári tapasztalataim – Tanács Attila írása → Gasztronauta: Séfek a Sous Vide-ról: Törjék Attila → Vélemény: Valódi fizetésemelést! → Tepszi.hu: Répatatár → Minek az új?: A szüret → Rövid az élet: Békési Birs pálinka → Chef a családban: Kis Mukk → Rigmusok: Raggamby András: Tavasztól tavaszig /őszi részlet/ → In Vino Veritas: Kristinus, Piripió Rosé 2016 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki. → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Eger és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Dömötör Csaba: a magyar turizmus rekordközeli eredményt ért el idén A magyar turizmus az év eddig eltelt időszakában már megközelítette azt a rekordot, amelyet …
Érték és teljesítmény – Danyi Gábor írása Volt egy időszaka a vendéglátásnak, amikor a kimerült dolgozókat, egyszerűen elküldték, és vettek fel …