Átólzéig Zellerkrémleves, pirított kenyérkockával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-04-22 1 perc átlagos olvasási idő 0 1,426 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Zellerkrémleves, pirított kenyérkockával Hozzávalók (4 személyre): 1 fej vöröshagyma 2 db közepes burgonya 1 fej zeller szárával együtt 1 evőkanál vaj só bors szerecsendió 2-3 dl tejszín 0.25 kg kenyér 1 dl fehérbor A zellert és a vöröshagymát felkockázzuk, majd a vajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a szintén felkockázott burgonyát, felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, szerecsendiót adunk hozzá, végül puhára főzzük. Ha megfőtt, akkor botmixerrel ledaráljuk, majd a tejszínt hozzáadva kiforraljuk. Közben a kenyeret felkockázzuk és forró sütőben arany barnára pirítjuk. Így egy trendi, afrodiziákumnak is számító levest készítettünk, amely egyszerű elkészíthetőségű ételnek minősül. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Hat Michelin-csillagos budapesti éttermünk van Újabb két budapesti étterem, a Stand és Babel is bekerült a Michelin-csillagos magyar éttermek …
Malac a jégen “Eljött az a pont, hogy nem maradhatok csendben”Sok minden történt már a mögöttünk álló …