Átólzéig Receptek Cukkini bundában sült csirkemell, párolt rizzsel Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-12-28 2 perc átlagos olvasási idő 0 6,067 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Cukkini bundában sült csirkemell, párolt rizzsel Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg csirkemell 30 dkg cukkini 12 dkg liszt 2 tojás 1 db vöröshagyma 0,01 kg feketebors (őrölt), 1 dl olaj 1 csokor petrezselyem 1 pohár tejföl 20 dkg sajt 2 dkg só. A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk és hűtőbe tesszük. A cukkinit a vastag sajtreszelőn lereszeljük, majd hozzáadjuk a tojást, a sót, borsot, és a liszttel elkeverjük. Ha ez megvan, akkor a csirkemell szeleteket lisztbe forgatjuk, majd a cukkiniból készült masszába mártjuk, és forró serpenyőben, vagy rostlapon készre sütjük. A körethez a rizst kevés olajon lepirítjuk, sózzuk, majd kilónként számított, 1,7 liter vízzel felöntjük, hozzáadunk egy vöröshagymát, és együtt készre pároljuk. A kisült szeleteket a rizs mellé tesszük, majd tejföllel meglocsolva, és sajttal megszórva tálaljuk. Így egy ízletes ételt készítettünk, mely amellett, hogy meglepheti vele vendégeit, ugyanakkor elég egyszerűen elkészíthető. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
A foglalkoztatottság lassan állhat vissza a korábbi szintre, újra közbeszólhat a járvány Jelentősen nőtt a foglalkoztatottak száma júniusban a májusi értékhez képest, ugyanakkor százezer ember veszítette …
Sajttal töltött baconos csirkemell rolád, majonézes burgonyasalátával Sajttal töltött baconos csirkemell rolád, majonézes burgonyasalátával Hozzávalók (4 személyre): 80 dkg …