Főoldal Hírek Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2017. novemberi száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2017. novemberi száma!

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,413
 ehaccp_topbanner3.jpg

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

Oldalas_magazin_2017_novemberi_szám>>>

 

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Horváth Zsolttal, aki a BodrogSmoker és a KicsioZso tulajdonosa is egyben
  • → Vajon mit idézünk elő? – Asztalos István írása
  • → Nagylátószög: A táplálékérzékenység, mint probléma? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket
  • → Chefs.hu: Nyerj szakácskabátot!
  • → Étrend: A húsok világa – Helit Kft. – Chef Workshop
  • → Gasztronauta-séfek a Sous Vide-ról: Novemberi riportalanyunk: Szilágyi Máté
  • → Mindenmentes: Növekvő igények, bővülő lehetőségek, csoda finom termékek!
  • → Előzetes – „Magyarország étele 2018” szakácsverseny
  • → Vélemény: Érték alapon gondolkodunk
  • → XX. Séfbál – Hotel Benczúr
  • → Tepszi.hu: Sárga lencse kenőke, egy igazi pikáns csemege
  • → Minek az új?:  A komposzt – fekete arany
  • → Finálé: Sikerrel zárult a pályázat
  • → Rövid az élet: Bestillo Alma pálinka
  • → Chef a családban: Brindzás sült burgonya
  • → Bemutatkozott A főzés magasiskolája – és az alapanyagok is megvannak
  • → Rigmusok: Télköszöntő versek, mondókák
  • → In Vino Veritas: Stier Pinot Noir Rosé 2017.
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Miskolc és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül

 

 

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

 

 

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Magyarország étele 2025 középdöntő: a gasztronómiánk kulturális örökségünk

A gasztronómia kulturális örökségünk, melyet kötelességünk megőrizni, majd átadni azt a jö…