Átólzéig Bazsalikommal ízesített, paradicsomos spagetti Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-01-22 2 perc átlagos olvasási idő 0 972 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Bazsalikommal ízesített, paradicsomos spagetti Hozzávalók (4 személyre): 1 kg paradicsom 1 csokor bazsalikom 1 fej vöröshagyma 2 db csípős paprika 2 gerezd fokhagyma 1,5 dl extra szűz olivaolaj 1 db lime 1 dkg só. 60 dkg spagetti tészta 15 dkg parmezán A paradicsomok héját bevágjuk, azután forró vízbe ártjuk, majd a héját lehúzzuk. Felkockázzuk, majd kevés olívaolajon a lepirított vöröshagymára tesszük. Együtt beforraljuk, majd ízesítjük, frissen őrölt borssal, bazsalikommal, sóval és fokhagymával. Végül hozzáadjuk a lime kifacsart levét. Közben a tésztát „Al dente”-re <fogkeményre> főzzük, majd a raguval összeforgatjuk és tányérra tálaljuk. Végül megszórjuk reszelt parmezán sajttal. Így egy olaszos ételt készítettünk, amely mára már itthon is teljesen általános ételnek számít. Ugyanakkor könnyen beszerezhető alapanyagokból készül, mégis egy könnyebb, és egyszerű ételnek számít. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Magyarország étele 2020: Itt mindenki szívből és a hazájáért főzött Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (ÉTREND) a Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Szakgimnázium és Szakközépiskola …
Téli menetrend szerint, óránként közlekednek a balatoni kompok Hétfőtől téli menetrend szerint, rövidebb ideig járnak, és a korábbi 40 percenkénti gyakoriság helyett …