Átólzéig Bazsalikommal ízesített, paradicsomos spagetti Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-01-22 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,251 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Bazsalikommal ízesített, paradicsomos spagetti Hozzávalók (4 személyre): 1 kg paradicsom 1 csokor bazsalikom 1 fej vöröshagyma 2 db csípős paprika 2 gerezd fokhagyma 1,5 dl extra szűz olivaolaj 1 db lime 1 dkg só. 60 dkg spagetti tészta 15 dkg parmezán A paradicsomok héját bevágjuk, azután forró vízbe ártjuk, majd a héját lehúzzuk. Felkockázzuk, majd kevés olívaolajon a lepirított vöröshagymára tesszük. Együtt beforraljuk, majd ízesítjük, frissen őrölt borssal, bazsalikommal, sóval és fokhagymával. Végül hozzáadjuk a lime kifacsart levét. Közben a tésztát „Al dente”-re <fogkeményre> főzzük, majd a raguval összeforgatjuk és tányérra tálaljuk. Végül megszórjuk reszelt parmezán sajttal. Így egy olaszos ételt készítettünk, amely mára már itthon is teljesen általános ételnek számít. Ugyanakkor könnyen beszerezhető alapanyagokból készül, mégis egy könnyebb, és egyszerű ételnek számít. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Rekord a hazai bankkártyás fizetésben Rekord a hazai bankkártyás fizetésben 13 perc alatt szerződéskötéstől az éles indulásig, a …
Újabb koncerthelyszíneken változik a repohár használata Forradalmi ötlettel állt elő Magyarország egyik legnagyobb repohár-forgalmazó cége. A Cup Revolution év végéig …