Főoldal Hírek Csőposta SzÉSzT 2016. Konferenciák

SzÉSzT 2016. Konferenciák

5 perc átlagos olvasási idő
0
1,431
 ehaccp_topbanner3.jpg

 

Még lehet regisztrálni a 2016.09.07-én a Four Points by Sheraton Kecskemet-ben megrendezésre kerülő Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozóra: https://www.szeszt.hu/#!konferencia/c8ej

Időpontok és helyszínek:

2016.09.07. (szerda) Kecskemét, Four Points by Sheraton Hotel & Konf.központ
2016.09.28. (szerda) Sárvár, Spirit Hotel Thermal Spa***** superior
2016.10.19. (szerda) Egerszalók, Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel
2016.11.09. (szerda) Budapest, Aquaworld Resort

Program

08.30-09.15 Érkezés, regisztráció
09.15-10.45 Programok 3 szekcióteremben
10.45-11.15 Szünet
11.15-12.35 Programok 3 szekcióteremben
12.35-13.15 Szünet

13.15-14.30 Programok 3 szekcióteremben
14.30-15.30 Ebéd
15.30-16.30 A vendéglátó ház bemutatása és házbejárás

Az előadások a korábbi éveknek megfelelően 3 szekcióban lesznek:

Management szekció

  • Egy jó döntés háttere (Kardos György, Miele Professional)

  • Pozícióváltás energetikai fejlesztéssel (Oláh Péter, Cothec Kft.)

  • “Legyünk zöldek!” (Tóth Csaba, Assist-Trend Kft.)

  • Szállodák üzemeltetési kihívásai napjainkban (Merkert Szilvia, Pusztai Erzsébet, Accent Hotel Management)

  • A vezetői viselkedés hatásai a vendégelégedettségre (Merkert Zoltán, tréner-tanácsadó)

  • Kamatmentes lehetőségek fejlesztésre, bővítésre (Dányi Roland, MAPI)

  • Hogyan takarítson meg pénzt a konyhában? (Gál Sándor, Assur Kft.)

  • Szállodai sales csapatok motiválása (Juszkó Anita, Four Points by Sheraton)

  • Varázsszőnyeg? Igen. Repül? Néha… (Gergely György, Top Trade Kft.)

  • IT(t) a megoldás! Vetíts, nyomtass, KERESS! (Kovács Krisztián, Fókusz Computer)

Housekeeping szekció

  • Tisztaság fél egészség (Kovácsné Födő Erika, Assist-Trend Kft.)

  • Kérdezz-Felelek – Textíliák és mosás  (Kovácsné Födő Erika, Assist-Trend Kft., Kardos György, Miele Professional , Szabó Józsefné, T-Mix 2003 Kft.)

  • Szállodák közegészségügyi szemmel (Penyigei-Manczur László, ÁNTSZ)

  • Ne söpörjük a szőnyeg alá! (Tóth Csaba, Assist-Trend Kft.)

  • Szakmai kerekasztal beszélgetések az előadókkal

F&B (Vendéglátás) szekció

  • Mirbest Csoport – Szenvedélyünk a gasztronómia (Tornyai István, Mirbesz Kft.)

  • Hogyan állítsunk össze egy étlapot a nemzetközi irányvonalak, a kereslet és a belső kapacitás figyelembevételével? (Hampuk Zsolt, Lamb and Leo)

  • Hogyan takarítson meg pénzt a konyhában? (Gál Sándor, Assur Kft.)

  • Sörben (is) az igazság!? (Víg Bence, Progast Kft.)

  • “Tiszta konyha, rendes ház” (Tóth Csaba, Assist-Trend Kft.)

  • Látványkonyhás bemutató – Új étterem nyitásának, vagy meglévő egység arculatváltásának lépései (Hampuk Zsolt, Lamb and Leo)

  • Gyakorlatias tanácsok a kávé témakörében (Bíróné Szabó Krisztina, Il Mio Caffee)

  • Gasztronómiai trendek az éttermekben és szállodákban (Váradi Szabó Balázs, Waldorf-Holding)

Regisztáció a 2016.09.07-i Kecskeméti rendezvényre

Regisztáció a 2016.09.28-i Sárvári rendezvényre

Summary
0 %
Felhasználói értékelés : 0 (0 Szavazat)
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Magyarország étele 2020 szakácsverseny

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (ÉTREND) a Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Sza…