Főoldal Hírek Csőposta SzÉSzT 2016. Konferenciák

SzÉSzT 2016. Konferenciák

5 perc átlagos olvasási idő
0
1,715
 ehaccp_topbanner3.jpg

 

Még lehet regisztrálni a 2016.09.07-én a Four Points by Sheraton Kecskemet-ben megrendezésre kerülő Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozóra: https://www.szeszt.hu/#!konferencia/c8ej

Időpontok és helyszínek:

2016.09.07. (szerda) Kecskemét, Four Points by Sheraton Hotel & Konf.központ
2016.09.28. (szerda) Sárvár, Spirit Hotel Thermal Spa***** superior
2016.10.19. (szerda) Egerszalók, Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel
2016.11.09. (szerda) Budapest, Aquaworld Resort

Program

08.30-09.15 Érkezés, regisztráció
09.15-10.45 Programok 3 szekcióteremben
10.45-11.15 Szünet
11.15-12.35 Programok 3 szekcióteremben
12.35-13.15 Szünet

13.15-14.30 Programok 3 szekcióteremben
14.30-15.30 Ebéd
15.30-16.30 A vendéglátó ház bemutatása és házbejárás

Az előadások a korábbi éveknek megfelelően 3 szekcióban lesznek:

Management szekció

  • Egy jó döntés háttere (Kardos György, Miele Professional)

  • Pozícióváltás energetikai fejlesztéssel (Oláh Péter, Cothec Kft.)

  • “Legyünk zöldek!” (Tóth Csaba, Assist-Trend Kft.)

  • Szállodák üzemeltetési kihívásai napjainkban (Merkert Szilvia, Pusztai Erzsébet, Accent Hotel Management)

  • A vezetői viselkedés hatásai a vendégelégedettségre (Merkert Zoltán, tréner-tanácsadó)

  • Kamatmentes lehetőségek fejlesztésre, bővítésre (Dányi Roland, MAPI)

  • Hogyan takarítson meg pénzt a konyhában? (Gál Sándor, Assur Kft.)

  • Szállodai sales csapatok motiválása (Juszkó Anita, Four Points by Sheraton)

  • Varázsszőnyeg? Igen. Repül? Néha… (Gergely György, Top Trade Kft.)

  • IT(t) a megoldás! Vetíts, nyomtass, KERESS! (Kovács Krisztián, Fókusz Computer)

Housekeeping szekció

  • Tisztaság fél egészség (Kovácsné Födő Erika, Assist-Trend Kft.)

  • Kérdezz-Felelek – Textíliák és mosás  (Kovácsné Födő Erika, Assist-Trend Kft., Kardos György, Miele Professional , Szabó Józsefné, T-Mix 2003 Kft.)

  • Szállodák közegészségügyi szemmel (Penyigei-Manczur László, ÁNTSZ)

  • Ne söpörjük a szőnyeg alá! (Tóth Csaba, Assist-Trend Kft.)

  • Szakmai kerekasztal beszélgetések az előadókkal

F&B (Vendéglátás) szekció

  • Mirbest Csoport – Szenvedélyünk a gasztronómia (Tornyai István, Mirbesz Kft.)

  • Hogyan állítsunk össze egy étlapot a nemzetközi irányvonalak, a kereslet és a belső kapacitás figyelembevételével? (Hampuk Zsolt, Lamb and Leo)

  • Hogyan takarítson meg pénzt a konyhában? (Gál Sándor, Assur Kft.)

  • Sörben (is) az igazság!? (Víg Bence, Progast Kft.)

  • “Tiszta konyha, rendes ház” (Tóth Csaba, Assist-Trend Kft.)

  • Látványkonyhás bemutató – Új étterem nyitásának, vagy meglévő egység arculatváltásának lépései (Hampuk Zsolt, Lamb and Leo)

  • Gyakorlatias tanácsok a kávé témakörében (Bíróné Szabó Krisztina, Il Mio Caffee)

  • Gasztronómiai trendek az éttermekben és szállodákban (Váradi Szabó Balázs, Waldorf-Holding)

Regisztáció a 2016.09.07-i Kecskeméti rendezvényre

Regisztáció a 2016.09.28-i Sárvári rendezvényre

Summary
0 %
Felhasználói értékelés : 0 (0 Szavazat)
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Szabadka központjában megnyílt az Öt Kenyér Pékség és Blaha Lujza Cukrászda

2021. szeptember 20-án, néhány hétnyi próbaüzem után hivatalosan is megnyílt a valamikori …