Csőposta SzÉSzT 2016. Konferenciák Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2016-08-31 5 perc átlagos olvasási idő 0 2,016 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Képünk illusztráció! Még lehet regisztrálni a 2016.09.07-én a Four Points by Sheraton Kecskemet-ben megrendezésre kerülő Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozóra: https://www.szeszt.hu/#!konferencia/c8ej Időpontok és helyszínek: 2016.09.07. (szerda) Kecskemét, Four Points by Sheraton Hotel & Konf.központ 2016.09.28. (szerda) Sárvár, Spirit Hotel Thermal Spa***** superior 2016.10.19. (szerda) Egerszalók, Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel 2016.11.09. (szerda) Budapest, Aquaworld Resort Program 08.30-09.15 Érkezés, regisztráció 09.15-10.45 Programok 3 szekcióteremben 10.45-11.15 Szünet 11.15-12.35 Programok 3 szekcióteremben 12.35-13.15 Szünet 13.15-14.30 Programok 3 szekcióteremben 14.30-15.30 Ebéd 15.30-16.30 A vendéglátó ház bemutatása és házbejárás Az előadások a korábbi éveknek megfelelően 3 szekcióban lesznek: Management szekció Egy jó döntés háttere (Kardos György, Miele Professional) Pozícióváltás energetikai fejlesztéssel (Oláh Péter, Cothec Kft.) “Legyünk zöldek!” (Tóth Csaba, Assist-Trend Kft.) Szállodák üzemeltetési kihívásai napjainkban (Merkert Szilvia, Pusztai Erzsébet, Accent Hotel Management) A vezetői viselkedés hatásai a vendégelégedettségre (Merkert Zoltán, tréner-tanácsadó) Kamatmentes lehetőségek fejlesztésre, bővítésre (Dányi Roland, MAPI) Hogyan takarítson meg pénzt a konyhában? (Gál Sándor, Assur Kft.) Szállodai sales csapatok motiválása (Juszkó Anita, Four Points by Sheraton) Varázsszőnyeg? Igen. Repül? Néha… (Gergely György, Top Trade Kft.) IT(t) a megoldás! Vetíts, nyomtass, KERESS! (Kovács Krisztián, Fókusz Computer) Housekeeping szekció Tisztaság fél egészség (Kovácsné Födő Erika, Assist-Trend Kft.) Kérdezz-Felelek – Textíliák és mosás (Kovácsné Födő Erika, Assist-Trend Kft., Kardos György, Miele Professional , Szabó Józsefné, T-Mix 2003 Kft.) Szállodák közegészségügyi szemmel (Penyigei-Manczur László, ÁNTSZ) Ne söpörjük a szőnyeg alá! (Tóth Csaba, Assist-Trend Kft.) Szakmai kerekasztal beszélgetések az előadókkal F&B (Vendéglátás) szekció Mirbest Csoport – Szenvedélyünk a gasztronómia (Tornyai István, Mirbesz Kft.) Hogyan állítsunk össze egy étlapot a nemzetközi irányvonalak, a kereslet és a belső kapacitás figyelembevételével? (Hampuk Zsolt, Lamb and Leo) Hogyan takarítson meg pénzt a konyhában? (Gál Sándor, Assur Kft.) Sörben (is) az igazság!? (Víg Bence, Progast Kft.) “Tiszta konyha, rendes ház” (Tóth Csaba, Assist-Trend Kft.) Látványkonyhás bemutató – Új étterem nyitásának, vagy meglévő egység arculatváltásának lépései (Hampuk Zsolt, Lamb and Leo) Gyakorlatias tanácsok a kávé témakörében (Bíróné Szabó Krisztina, Il Mio Caffee) Gasztronómiai trendek az éttermekben és szállodákban (Váradi Szabó Balázs, Waldorf-Holding) Regisztáció a 2016.09.07-i Kecskeméti rendezvényre Regisztáció a 2016.09.28-i Sárvári rendezvényre Summary 0 % Az Ön értékelése Felhasználói értékelés : 0 (0 Szavazat)
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Együtt dobban a szívünk A SZÍV világnapja alkalmából, melyet minden évben szeptember hónap utolsó vasárnapján ünnepelnek, a Fiatal …
Szigorítottak a maszkhasználaton A kormány hétfőtől a vendéglátásra és a szórakozóhelyekre is kiterjeszti a kötelező maszkhasználatot – …