Főoldal Hírek Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2016. októberi száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2016. októberi száma!

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,397
 ehaccp_topbanner3.jpg

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

Oldalas magazin 2016. októberi szám (Kattints!)

 

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Dr. Kiss Jánossal, aki a szakácstudományok doktora, a Hyatt Corporation nyugalmazott alelnöke. A szakmáról beszélgettünk vele.
  • → Direktbe gyűjtött információ – Asztalos István írása
  • → Nagylátószög: Az igazi szakmai tisztelet?- erről a témáról kérdeztük szakértőinket
  • → Kis Zoltán: Fel van adva a lecke!
  • → Meglepő fotósorozat: 1. rész
  • → Road Show: Bevettük Gyöngyöst
  • → Gasztronauta: Alapvető sous-vide ételkészítési technikák
  • → A szakma ünnepe képekben
  • → Vélemény: Bevallom meghatódtam
  • → A zöldségekről (Kolbe Gábor rovata): Cékla, az örök darab
  • → Chef a családban: Kacsamáj ősziesen recept
  • → Minek az új?:  A megújult pingálás
  • → Rövid az élet: 1 Csepp: Birs pálinka
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Pécs és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → Rigmusok: Sarkadi Sándor: Édes ősz; Takács Gyula: Szüreti vers
  • → In Vino Veritas: Garamvári, Syrah 2012
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.
  • → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül

 

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 

 

Oldalas magazin

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Magyarország étele 2023 elődöntő, egy titkos összetevővel

Tizenkét csapat jutott tovább és két tartalékot is megnevezett a zsűri a Magyarország étel…