Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2016. októberi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2016-10-01 4 perc átlagos olvasási idő 0 1,430 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2016. októberi szám (Kattints!) A tartalomból: → Objektív: Interjú Dr. Kiss Jánossal, aki a szakácstudományok doktora, a Hyatt Corporation nyugalmazott alelnöke. A szakmáról beszélgettünk vele. → Direktbe gyűjtött információ – Asztalos István írása → Nagylátószög: Az igazi szakmai tisztelet?- erről a témáról kérdeztük szakértőinket → Kis Zoltán: Fel van adva a lecke! → Meglepő fotósorozat: 1. rész → Road Show: Bevettük Gyöngyöst → Gasztronauta: Alapvető sous-vide ételkészítési technikák → A szakma ünnepe képekben → Vélemény: Bevallom meghatódtam → A zöldségekről (Kolbe Gábor rovata): Cékla, az örök darab → Chef a családban: Kacsamáj ősziesen recept → Minek az új?: A megújult pingálás → Rövid az élet: 1 Csepp: Birs pálinka → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Pécs és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → Rigmusok: Sarkadi Sándor: Édes ősz; Takács Gyula: Szüreti vers → In Vino Veritas: Garamvári, Syrah 2012 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki. → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük!
Akik megmentik a zaccot – lezárult a Coca-Cola HBC Magyarország és a MATE által a kávézacc visszagyűjtésére kiírt egyetemi pályázat
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Munkaerő-gondokat is hozhat a nyitás a vendéglátóhelyeknek A kölcsönzés lehet az egyik megoldás a problémára Budapest, 2021. április 23. – Holnap …