Főoldal Hírek Színes Road Show harmadik állomás – Gyenesdiás – 2016. október 03.

Road Show harmadik állomás – Gyenesdiás – 2016. október 03.

7 perc átlagos olvasási idő
0
1,738
 ehaccp_topbanner3.jpg

Lukács István Séf könyvbemutató Road show-jának harmadik állomása Gyenesdiáson és Keszthelyen zajlott, ahová Somogyi Zoltán Max meghívására érkeztünk.

A könyvbemutató immáron szokásos módon iskolalátogatással kezdődött. Most a Keszthelyi VSZK iskolát látogattuk meg. Az Igazgató úr és a teljes tanári kar nagyon elhivatott szakemberként úgy döntött, hogy a filozófia oktatása is rendkívül fontos a szakmában, így egy lyukas óra keretében találkozhattak a diákok Séf úrral. A teli padsorok, és a nem mindennapi érdeklődés, melyet a diákok mutattak, Séf úr felé, olyannyira meglepte, hogy az alábbi mondattal kommentálta: „B… meg itt többen vannak, mint egy Fradi-Dózsa meccsen.”

A kérdések mégis a tanári kar felől érkeztek, akik kérdéseiből kiolvasható volt a szakma szeretete, valamint Séf úr felé való tisztelet.

Az iskolalátogatás után a Kis Helikon Relax Villába mentünk, ahol Miklós Beatrix látott minket vendégül ebédre, ahol Tatár Attila, és Veress Ferenc ételkölteményeit fogyasztottuk el. A miliő, a kiszolgálás és az ételek kitűnőek voltak. Az pedig kiváltképpen megtisztelő, hogy a csak vacsoraidőben nyitva tartó étterem a kedvünkért ebédre is nyitva tartott.

Az ebéd után a Helikon szállóba volt meghívásunk, a séffel Both Zsolttal kávéztunk.

Ezek után már a Gyenesdiási Községházába mentünk, ahol a technikai előkészítés után már kezdődött is az előadás, melyen elég sok kérdést kapott Séf úr. Jó volt látni, hallani, hogy a jelen lévők mennyire bekapcsolódtak a beszélgetésbe.

A rendezvény végén dedikálással végződött.

A vacsorameghívás vendégül látónktól, Somogyi Zoltán Max-tól érkezett, aki a Jóbarátok étteremben foglalt asztalt. Mondhatjuk degeszre ettük magunk.

Ami pedig a nap tanulsága? Ragyogó idő, jó emberek, önzetlen vendéglátás, kiváló kiszolgálás, és nem utolsósorban szakmázás… Igen szakmázás, hiszen olyan dolgok jöttek a felszínre, melyekről már nagyon régen nem beszéltünk ennyit… és ez jó! Nagyon jó! 

További képek elérhetők: IDE KATTINTVA!

 

A meghívást és a szervezést ezúton is köszönjük! MAX-imális volt minden! Köszi! 🙂 

Summary
0 %
Felhasználói értékelés : 0 (0 Szavazat)
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Színes

Cikk ajánló

Négy országból 1763 pálinka és párlat

Az Ongai Kulturális Egyesület által szervezett XIII. Quintessence Pálinka- és Párlatversen…