Főoldal Hírek Színes Road Show harmadik állomás – Gyenesdiás – 2016. október 03.

Road Show harmadik állomás – Gyenesdiás – 2016. október 03.

7 perc átlagos olvasási idő
0
1,792
 ehaccp_topbanner3.jpg

Lukács István Séf könyvbemutató Road show-jának harmadik állomása Gyenesdiáson és Keszthelyen zajlott, ahová Somogyi Zoltán Max meghívására érkeztünk.

A könyvbemutató immáron szokásos módon iskolalátogatással kezdődött. Most a Keszthelyi VSZK iskolát látogattuk meg. Az Igazgató úr és a teljes tanári kar nagyon elhivatott szakemberként úgy döntött, hogy a filozófia oktatása is rendkívül fontos a szakmában, így egy lyukas óra keretében találkozhattak a diákok Séf úrral. A teli padsorok, és a nem mindennapi érdeklődés, melyet a diákok mutattak, Séf úr felé, olyannyira meglepte, hogy az alábbi mondattal kommentálta: „B… meg itt többen vannak, mint egy Fradi-Dózsa meccsen.”

A kérdések mégis a tanári kar felől érkeztek, akik kérdéseiből kiolvasható volt a szakma szeretete, valamint Séf úr felé való tisztelet.

Az iskolalátogatás után a Kis Helikon Relax Villába mentünk, ahol Miklós Beatrix látott minket vendégül ebédre, ahol Tatár Attila, és Veress Ferenc ételkölteményeit fogyasztottuk el. A miliő, a kiszolgálás és az ételek kitűnőek voltak. Az pedig kiváltképpen megtisztelő, hogy a csak vacsoraidőben nyitva tartó étterem a kedvünkért ebédre is nyitva tartott.

Az ebéd után a Helikon szállóba volt meghívásunk, a séffel Both Zsolttal kávéztunk.

Ezek után már a Gyenesdiási Községházába mentünk, ahol a technikai előkészítés után már kezdődött is az előadás, melyen elég sok kérdést kapott Séf úr. Jó volt látni, hallani, hogy a jelen lévők mennyire bekapcsolódtak a beszélgetésbe.

A rendezvény végén dedikálással végződött.

A vacsorameghívás vendégül látónktól, Somogyi Zoltán Max-tól érkezett, aki a Jóbarátok étteremben foglalt asztalt. Mondhatjuk degeszre ettük magunk.

Ami pedig a nap tanulsága? Ragyogó idő, jó emberek, önzetlen vendéglátás, kiváló kiszolgálás, és nem utolsósorban szakmázás… Igen szakmázás, hiszen olyan dolgok jöttek a felszínre, melyekről már nagyon régen nem beszéltünk ennyit… és ez jó! Nagyon jó! 

További képek elérhetők: IDE KATTINTVA!

 

A meghívást és a szervezést ezúton is köszönjük! MAX-imális volt minden! Köszi! 🙂 

Summary
0 %
Felhasználói értékelés : 0 (0 Szavazat)
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Színes

Cikk ajánló

A csomagolóanyagok új korszakát hozzák el a MATE kutatói

Gödöllő, 2024. május 14. – Napjainkban számos területen vált kardinális kérdéssé a fenntar…