Színes Road Show harmadik állomás – Gyenesdiás – 2016. október 03. Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2016-10-04 7 perc átlagos olvasási idő 0 1,738 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Lukács István Séf könyvbemutató Road show-jának harmadik állomása Gyenesdiáson és Keszthelyen zajlott, ahová Somogyi Zoltán Max meghívására érkeztünk. A könyvbemutató immáron szokásos módon iskolalátogatással kezdődött. Most a Keszthelyi VSZK iskolát látogattuk meg. Az Igazgató úr és a teljes tanári kar nagyon elhivatott szakemberként úgy döntött, hogy a filozófia oktatása is rendkívül fontos a szakmában, így egy lyukas óra keretében találkozhattak a diákok Séf úrral. A teli padsorok, és a nem mindennapi érdeklődés, melyet a diákok mutattak, Séf úr felé, olyannyira meglepte, hogy az alábbi mondattal kommentálta: „B… meg itt többen vannak, mint egy Fradi-Dózsa meccsen.” A kérdések mégis a tanári kar felől érkeztek, akik kérdéseiből kiolvasható volt a szakma szeretete, valamint Séf úr felé való tisztelet. Az iskolalátogatás után a Kis Helikon Relax Villába mentünk, ahol Miklós Beatrix látott minket vendégül ebédre, ahol Tatár Attila, és Veress Ferenc ételkölteményeit fogyasztottuk el. A miliő, a kiszolgálás és az ételek kitűnőek voltak. Az pedig kiváltképpen megtisztelő, hogy a csak vacsoraidőben nyitva tartó étterem a kedvünkért ebédre is nyitva tartott. Az ebéd után a Helikon szállóba volt meghívásunk, a séffel Both Zsolttal kávéztunk. Ezek után már a Gyenesdiási Községházába mentünk, ahol a technikai előkészítés után már kezdődött is az előadás, melyen elég sok kérdést kapott Séf úr. Jó volt látni, hallani, hogy a jelen lévők mennyire bekapcsolódtak a beszélgetésbe. A rendezvény végén dedikálással végződött. A vacsorameghívás vendégül látónktól, Somogyi Zoltán Max-tól érkezett, aki a Jóbarátok étteremben foglalt asztalt. Mondhatjuk degeszre ettük magunk. Ami pedig a nap tanulsága? Ragyogó idő, jó emberek, önzetlen vendéglátás, kiváló kiszolgálás, és nem utolsósorban szakmázás… Igen szakmázás, hiszen olyan dolgok jöttek a felszínre, melyekről már nagyon régen nem beszéltünk ennyit… és ez jó! Nagyon jó! További képek elérhetők: IDE KATTINTVA! A meghívást és a szervezést ezúton is köszönjük! MAX-imális volt minden! Köszi! 🙂 Summary 0 % Az Ön értékelése Felhasználói értékelés : 0 (0 Szavazat)
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Hamis a megnevezés a tengeri termékek csaknem 40 százalékán egy brit elemzés szerint Hamis megnevezés van feltüntetve a megvásárolható tengeri termékek csaknem 40 százalékának csomagolásán a The …
Elhunyt Móricz-Sabján Simon Móricz-Sabján Simon 1980-ban született Kiskunhalason. Fotóriporter, dokumentarista fotográfus. 2003-tól a lap bezárásáig a Népszabadság …