Átólzéig Javíthatja az agy teljesítményét a sör Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-11-09 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,103 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Javíthatja az agy teljesítményét a sör A sör alapvető összetevőjében, a komlóban található vegyület, a flavonoid egereken végzett kutatás során hatékonyan növelte a memóriát és az agyi teljesítményt – számol be az eredményekről aFox News. Az Oregon Állami Egyetem által végzett tanulmány keretében arra voltak kíváncsiak, hogy a komlóban található legfőbb flavonoid-összetevő, a xanthohumol vajon segíti-e a memória és az agyi teljesítőképesség romlásának megelőzését. A fiatal és idősebb egerekből álló csoportot nyolc héten keresztül etették az említett összetevővel, majd azt találták, hogy a fiatal egerek térbeli memóriája és kognitív képessége jelentősen javult ennek hatására. Az idősebb egerek azonban semmiféle változást nem mutattak. Az eredmények azt sugallják, hogy a xanothohumol hatékonyan kezelheti a kognitív problémákat, de senkinek nem javasolják, hogy azt sörrel vigye be szervezetébe. OrientPress Hírügynökség (OPH)/ Pixabay
Elindult a munka a házikertekben: több mint 17 millió színes tasakos vetőmag talál gazdára az idei szezonban
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Trivago.hu: a makói hotelek kapták a legjobb értékelést az utazóktól A magyar városok közül Makó hotelei kapták a legjobb értékelést az utazóktól a trivago.hu …
Átadták az első Gourmet-díjat A Gourmet Fesztivál eddigi történetének legsikeresebb fesztiválján vagyunk túl, ez a látogatók számában is …