Átólzéig Javíthatja az agy teljesítményét a sör Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-11-09 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,091 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Javíthatja az agy teljesítményét a sör A sör alapvető összetevőjében, a komlóban található vegyület, a flavonoid egereken végzett kutatás során hatékonyan növelte a memóriát és az agyi teljesítményt – számol be az eredményekről aFox News. Az Oregon Állami Egyetem által végzett tanulmány keretében arra voltak kíváncsiak, hogy a komlóban található legfőbb flavonoid-összetevő, a xanthohumol vajon segíti-e a memória és az agyi teljesítőképesség romlásának megelőzését. A fiatal és idősebb egerekből álló csoportot nyolc héten keresztül etették az említett összetevővel, majd azt találták, hogy a fiatal egerek térbeli memóriája és kognitív képessége jelentősen javult ennek hatására. Az idősebb egerek azonban semmiféle változást nem mutattak. Az eredmények azt sugallják, hogy a xanothohumol hatékonyan kezelheti a kognitív problémákat, de senkinek nem javasolják, hogy azt sörrel vigye be szervezetébe. OrientPress Hírügynökség (OPH)/ Pixabay
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Zöldség- és gyümölcsfeldolgozást oktat a NAK A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) „Tanuljunk együtt” című ingyenes szakmai programsorozatának keretein belül az …
Keresik az év vadvirágát December végéig lehet három jelölt közül kiválasztani az Év vadvirágát. A versenyben levő növényekről …