Átólzéig Javíthatja az agy teljesítményét a sör Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-11-09 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,021 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Javíthatja az agy teljesítményét a sör A sör alapvető összetevőjében, a komlóban található vegyület, a flavonoid egereken végzett kutatás során hatékonyan növelte a memóriát és az agyi teljesítményt – számol be az eredményekről aFox News. Az Oregon Állami Egyetem által végzett tanulmány keretében arra voltak kíváncsiak, hogy a komlóban található legfőbb flavonoid-összetevő, a xanthohumol vajon segíti-e a memória és az agyi teljesítőképesség romlásának megelőzését. A fiatal és idősebb egerekből álló csoportot nyolc héten keresztül etették az említett összetevővel, majd azt találták, hogy a fiatal egerek térbeli memóriája és kognitív képessége jelentősen javult ennek hatására. Az idősebb egerek azonban semmiféle változást nem mutattak. Az eredmények azt sugallják, hogy a xanothohumol hatékonyan kezelheti a kognitív problémákat, de senkinek nem javasolják, hogy azt sörrel vigye be szervezetébe. OrientPress Hírügynökség (OPH)/ Pixabay
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Elindult a Mézes reggeli program Elindult a Mézes reggeli program Megkezdődött pénteken a „Mézes reggeli” elnevezésű program, amelynek …
Megjelent az Oldalas magazin 2021. szeptemberi száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a …