Főoldal Hírek Ajánló Ez ütős lesz: Szakmai nap a múzeumban

Ez ütős lesz: Szakmai nap a múzeumban

12 perc átlagos olvasási idő
0
1,326
 ehaccp_topbanner3.jpg

Az elmúlt években oly sokszor hallottuk a kérdést, hogy: mit tesznek értünk a szakmai szervezetek? De mondogattuk azt is, hogy nem kapunk senkitől, semmi fejlődési lehetőséget. A szakmai programokat is egy kaptafára készültnek tartottuk, ami unalmas és egyforma előadásokkal volt megtűzdelve, melyek semmi új információt nem adtak. Most ennek vége!

 

Ha bármelyikkel szembesültél már eddigi pályafutásod során, akkor mutatunk neked egy igazán érdekes, tematikusan az egészségre épülő szakmai rendezvényt, amely szekcióülésekkel, és kiállítók általi prezentációkkal, bemutatókkal van színesítve.

 

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének és az Egészséges Táplálkozásért Egyesültnek első közös rendezvénye, „I. Szakmai nap és Kezünkben a Jövő! konferencia” címmel, 2017. május 11-én kerül megrendezésre a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban, Óbudán. Erre mindenkit várnak szeretettel, a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálni az ltj@etelife.eu e-mail címen lehet.

 

A rendezvény hivatalos programjáról korábban már írtunk az Oldalas magazin hasábjain, érdemes azt elolvasni, de kéretik vigyázni, ugyanis egészen töményre sikeredett! Ennek oka is egyszerű, igyekeztek a szervezők az eddigiektől eltérő filozófiával rendelkező szakmai napot szervezni, ahol mindenki inspirálódhat, vagy szakmailag fejlődhet, de akár kapcsolatokat is építhet. Eddig nem rossz ugye?

 

A programban megtalálhatóak színesebbnél-színesebb előadások, fórumok, de formabontóként megtalálható a szakmai kerekasztal beszélgetések is, amely interaktív módon kerülnek majd megrendezésre. Ez két témára épül, a kereskedelmi szektort-, és a közétkeztetést érintő kérdéscsoportokra. Itt igyekszünk az Oldalas magazinból már jól ismert őszinteségét és hatékonyságot alkalmazni és kíméletlenül a valódi problémákat fogjuk boncolgatni, előtérbe hozni.

 

Íme a két kerekasztal résztvevői:

 

Mi (t) Evők legyünk? – szakmai kerekasztal beszélgetés a kereskedelmi vendéglátás aktuális helyzetéről

Résztvevők:

  • Biokontroll Hungária – Dr. Roszik Péter elnök
  • Budapesti Gazdasági Egyetem – Dr. Sándor Dénes, docens
  • EGÉSZséges Táplálkozásért Egyesület – Dr. Oláh Ottília alelnök
  • Magyar Éttermi Mesterek Klubja – Balogh István Ferenc elnök
  • Vendéglátó Szakmai Oktatók Országos Egyesülete – Zsolnay Gábor elnök
  • ÉTREND Magyar Konyhafőnökök Egyesülete – Asztalos István elnök

 

Az ételektől betegszünk meg? – kerekasztal beszélgetés a közétkeztetés aktuális helyzetéről

Résztvevők:

  • Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat – Dr. Szabó Enikő helyettes országos tisztifőorvos
  • EGÉSZséges Táplálkozásért Egyesület – Lőrinczné Táborfi Julianna elnök
  • Élelmezésvezetők Országos Szövetsége – Pálháziné Sármány Csilla elnök
  • Magyar Biokultúra Szövetség – Czeller Gábor elnök
  • Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége – Kubányi Jolán elnök
  • Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet – Dr. Pozsgay Csilla főigazgató

 

Az I. Szakmai nap és Kezünkben a Jövőnk! konferencia részeként, a teljesség igénye nélkül megtalálható lesz a kiállítók között a VitaHelp Egészségközpont is, melynek filozófiája szerint a gyógyítás legfontosabb eleme a betegségmegelőzés! Nem elsősorban a tüneteket, hanem mindig a kiváltó okot keresik meg és kezelik. De kiállítói standdal ott lesz az Ehetemmm, a Naszálytej, és még hosszasan sorolhatnánk, hogy ki még… 

 

Akinek még ezen információk sem keltették fel az érdeklődésüket, azok legyenek kedvesek elolvasni a teljes programot, az bizonyára mindenkinek felkelti a kíváncsiságát!

Az rendezvény facebook eseményként IDE KATTINTVA érhető el! 

Várunk mindenkit szeretettel!

 

Útravalóként, ne feledjétek az Étrend egyesület szlogenjét:

 

„Fejlődj együtt a szakmával!”

 

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Magyarország étele 2025 középdöntő: a gasztronómiánk kulturális örökségünk

A gasztronómia kulturális örökségünk, melyet kötelességünk megőrizni, majd átadni azt a jö…