Főoldal Hírek Csőposta IV. Schnitta Sámuel Országos Gasztronómiai Emlékverseny regionális döntő

IV. Schnitta Sámuel Országos Gasztronómiai Emlékverseny regionális döntő

4 perc átlagos olvasási idő
1
2,810
 ehaccp_topbanner3.jpg

2016. november 26-án a Soproni SZC Idegenforgalmi, Kereskedelmi, Vendéglátó Szakképző Iskolája és Kollégiuma adott otthont a IV. Schnitta Sámuel Országos Gasztronómiai Emlékverseny regionális döntőjének, amelyen Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyéből 4 vendéglátó szakképző iskola csapata vett részt.


A versenyen szoros küzdelem után az alábbi sorrend alakult ki:


I. helyezett:

Soproni SZC Idegenforgalmi, Kereskedelmi, Vendéglátó Szakképző Iskolája és Kollégiuma


II. helyezett:

Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Vendéglátó Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma


III. helyezettek:

Zalaegerszegi SZC Báthory István Szakképző Iskolája
Nagykanizsai SZC Thúry György Szakképző Iskolája

 

A csapatok közül az eredmények alapján a soproni iskola csapata szerzett jogot arra, hogy a régiót a verseny országos döntőjében képviselje.


A keszthelyi csapat tagjai:
Micheller Márk szakács, Bogdán Bernadett szakács, Bognár Imelda cukrász, Bertók Bálint pincér (aki a legjobb pincérnek járó különdíjat is elnyerte), Varga Balázs pincér.
A Bertók Bálint, Varga Balázs alkotta csapat a legjobb pincér csapatnak járó különdíjat is elnyerte.


Felkészítő tanárok:
Hetényi Tamás, Kiss György, Molnár Szabolcs, Szabó Melinda és Tóth Dénes.

 

Szívből gratulálunk a versenyzőknek és felkészítő tanáraiknak egyaránt!
 

 

Forrás: VSZK

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Négy országból 1763 pálinka és párlat

Az Ongai Kulturális Egyesület által szervezett XIII. Quintessence Pálinka- és Párlatversen…