Főoldal Hírek Csőposta IV. Schnitta Sámuel Országos Gasztronómiai Emlékverseny regionális döntő

IV. Schnitta Sámuel Országos Gasztronómiai Emlékverseny regionális döntő

4 perc átlagos olvasási idő
1
2,904
 ehaccp_topbanner3.jpg

2016. november 26-án a Soproni SZC Idegenforgalmi, Kereskedelmi, Vendéglátó Szakképző Iskolája és Kollégiuma adott otthont a IV. Schnitta Sámuel Országos Gasztronómiai Emlékverseny regionális döntőjének, amelyen Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyéből 4 vendéglátó szakképző iskola csapata vett részt.


A versenyen szoros küzdelem után az alábbi sorrend alakult ki:


I. helyezett:

Soproni SZC Idegenforgalmi, Kereskedelmi, Vendéglátó Szakképző Iskolája és Kollégiuma


II. helyezett:

Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Vendéglátó Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma


III. helyezettek:

Zalaegerszegi SZC Báthory István Szakképző Iskolája
Nagykanizsai SZC Thúry György Szakképző Iskolája

 

A csapatok közül az eredmények alapján a soproni iskola csapata szerzett jogot arra, hogy a régiót a verseny országos döntőjében képviselje.


A keszthelyi csapat tagjai:
Micheller Márk szakács, Bogdán Bernadett szakács, Bognár Imelda cukrász, Bertók Bálint pincér (aki a legjobb pincérnek járó különdíjat is elnyerte), Varga Balázs pincér.
A Bertók Bálint, Varga Balázs alkotta csapat a legjobb pincér csapatnak járó különdíjat is elnyerte.


Felkészítő tanárok:
Hetényi Tamás, Kiss György, Molnár Szabolcs, Szabó Melinda és Tóth Dénes.

 

Szívből gratulálunk a versenyzőknek és felkészítő tanáraiknak egyaránt!
 

 

Forrás: VSZK

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Magyarország étele 2025 középdöntő: a gasztronómiánk kulturális örökségünk

A gasztronómia kulturális örökségünk, melyet kötelességünk megőrizni, majd átadni azt a jö…