Ajánló Bizony, újra jó volt Séfnek lenni… Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2017-02-07 5 perc átlagos olvasási idő 0 2,308 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Minden jog fenntartva! 2017. 02. 06.-án tartotta az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete a rendes havi taggyűlését. A gyűlésen Asztalos István, a Séfklub elnöke köszöntötte a jelenlévőket, valamint ismertette az elmúlt hónap eseményeit, történéseit, majd rátért az átadás-átvétellel kapcsolatos problémák ismertetésére és azok következményeire. Ezek után beszélt a jövőbeli terveikről, valamint az éves tervezett költségvetésről, és a közelgő, 2017. március 6-ai közgyűlésen elfogadtatásra szánt Alapszabály módosításiról, annak okairól, miértjeiről. Végül ismertette a tagsággal kapcsolatos elképzeléseit. Na, itt, ez a pont az, amikor valami elkezdődött. Szerintem nem túlzás kijelenteni, hogy ami az elmúlt hónap alatt összeverődött, az immáron egy használható és komoly tudással bíró egység, olyan egység, ami nem a kényszeres megfelelésben szenved, és amely tevékenységének legfőbb mércéjét a szakmaiság adja. Ez a kollektíva, a fiatalokkal kiegészült idősebb korosztály olyan csapatot alkot, amit az egyik jelenlévő nagynevű kolléga ekképp fogalmazott meg: „Becsuktam a szemem, hallgattam azt ahogy beszélgettek, és az fogalmazódott meg bennem, hogy ez egy atombomba. Ez ma Magyarország szürkeállománya, ami éppen robbanni készül! Iszonyatosan nagydolog ez, ennek meg kell valósulnia!” Mit mondhatnánk még, hát így legyen! Végül Kelemen Helmut és Kis Zoltán alelnökök is elmondták az elmúlt egy hónapban történteket. A gyűlést a tagi fotók elkészítése zárta. A következő közgyűlés március 6-án lesz a Huba utcai iskolában. Aki csatlakozna, IDE KATTINTVA megindíthatja a folyamatot! Még több fotó pedig IDE KATTINTVA érhető el!
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Gyógynövényekkel a pajzsmirigy egészségéért Gyógynövényekkel a pajzsmirigy egészségéért A pajzsmirigyzavarok számtalan embert érintenek Magyarországon, mégis a legtöbben …
Nagykanizsán nyitott desszertműhelyt a cukrász A vidéki gasztranómiát erősíti francia desszertekkel, és újragondolt magyar süteményvariációkkal Örülhetnek a helyiek, hiszen …