Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2021. áprilisi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2021-04-01 4 perc átlagos olvasási idő 0 623 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2021. áprilisi szám >>> A tartalomból: → Objektív: Interjú László Andrással, aki az Új-Zéland-i Anzil magyar étterem tulajdonosa→ Vajon elég okosak vagyunk ehhez? – Asztalos István írása→ Nagylátószög: A szolgáltatóipar nehézségei vajon megnehezítik majd a mindennapjaitokat? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket→ Túlélni, újra tervezni, de feladni SOHA! – Tanács Attila írása→ Gasztronauta: A sous-vide technológia gyakorlati megvalósításának szabályai: Halak hőkezelése – Csidei Tamás cikke→ Chef workshop: Indul az év – Séfklub Workshop→ 90 százalékkal csökkent a vendégéjszakák száma januárban→ Görögország már április közepétől fogadja az uniós országokból érkező turistákat→ A márciusi bérekre is igényelhető az ágazati bértámogatás→ Fellendült a járványhelyzetben az aktív turizmus→ Vélemény: A meccs, csak most kezdődik!→ Elrajtolt a Magyarország étele 2021→ Nagytakarítást végez az ITM is→ Tepszi.hu: Húsvéti húsos kosárkák→ Minek az új?: Vadon termő növények a konyhaasztalon→ Rövid az élet: Szamosszegi Szóló Szőlő Irsai Olivér Pálinka→ Tepszi.hu: Húsvéti kalács→ Rigmusok: Tavaszköszöntő rigmusok→ In Vino Veritas: Lisicza, Cserszegi Füszeres 2019→ Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.→ Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Visegrád és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.→ Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂 Megérkezett a magyar görögdinnye, a nyár íze Feketén a tányér mögött: fekete fizetések a vendéglátásban Sztárkavalkád Balatonfüreden – ahogy még nem láttad és nem hallottad 30 éves a Krisna-völgyi Búcsú – ünnep, ami megérinti a lelked Indul a nyár legmenőbb sörös játéka Budapesten
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Aranyérmes Magyar ivóvíz a világ legjobb termékei között Aranyérmes Magyar ivóvíz a világ legjobb termékei között Aranyérmes (Gold Award) lett Lisszabonban …
Vonattal a busójárásra Átszállás nélkül juthatnak el Pécsről Mohácsra a mohácsi sokácok hagyományos, télbúcsúztató, tavaszköszöntő népszokására, a …