Ajánló Itt a megújult Étrend és az ETE első közös rendezvénye az egészség jegyében Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2017-03-14 6 perc átlagos olvasási idő 0 1,453 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének (Séfklub) következő nagyszabású eseménye, az Egészséges Táplálkozásért Egyesület (ETE) szakmai partnerségével, és a két szervezet közös szervezésében megvalósuló rendezvény lesz. Ez a Séfklub első „Szakmai nap” című rendezvénye, mely a „Kezünkben a jövő!” konferenciával párosul, amely akkreditációs képzés is egyben, és amelynek akkreditációs pontértéke: 17. A rendezvény 2017. május 11-én lesz megrendezve a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban. A rendezvény, és a programok díjmentesen lesz látogatható azok számára akik előzetesen regisztrálnak arra. A rendezvény színvonalát jól példázza, hogy a Magyar Biokultúra Szövetség és a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. szakmai partnerséget vállalt abban. Ennek egyik gyümölcseként, az előadók között megtalálható lesz Dr. Roszik Péter – c. egyetemi docens (Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.), de előadást tart még Dr. Bíró Krisztina, az Emberi Erőforrások Minisztérium (EMMI) Közegészségügyi – Járványügyi – Egészségügyi Igazgatási és Védelmi Osztályának vezetője is, Ő a lakosság egészségi állapotáról informál. Prof. Dr. Darvas Béla DSc – c. egyetemi tanár, a Magyar Ökotoxikológiai Társaság elnöke pedig, az előadásában az európai élelmiszerbiztonságot értékeli majd. Az előadásokon kívül, lesznek még kerekasztal beszélgetések, szekcióülések, valamint „szakmai piactér” is. A programok, az előadók és közreműködők teljes listáját felsorolni is nehéz lenne, így nem is tesszük. A program véglegesítése után fogunk minden információt megosztani olvasóinkkal. A rendezvény fő témája a hazai ökológia (organikus, biológiai, bio) élelmiszerek helye és szerepe a társadalmi étkeztetésben, de a rendezvény témáit tekintve kitér a táplálkozással összefüggő betegségekre, a szakma helyzetére, és kitörési pontjainak felderítésére is. A rendezvényt, facebook eseményen keresztül is lehetőség van követni, ez IDE KATTINTVA elérhető!
Akik megmentik a zaccot – lezárult a Coca-Cola HBC Magyarország és a MATE által a kávézacc visszagyűjtésére kiírt egyetemi pályázat
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Átadták a 2022-es Pro Gastronomia díjakat Budapest, 2022. december 7. – Átadták az idei Pro Gastronomia díjakat. A Dr. Sándor …
Péntektől a #vadateszem kampány ajánlatai válthatják fel a Márton-napi libavacsorákat az éttermekben, szállodákban. Péntektől a #vadateszem kampány ajánlatai válthatják fel a Márton-napi libavacsorákat az éttermekben, szállodákban. Az …