Főoldal Hírek Ajánló Itt a megújult Étrend és az ETE első közös rendezvénye az egészség jegyében

Itt a megújult Étrend és az ETE első közös rendezvénye az egészség jegyében

6 perc átlagos olvasási idő
0
1,469
 ehaccp_topbanner3.jpg

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének (Séfklub) következő nagyszabású eseménye, az Egészséges Táplálkozásért Egyesület (ETE) szakmai partnerségével, és a két szervezet közös szervezésében megvalósuló rendezvény lesz. Ez a Séfklub első „Szakmai nap” című rendezvénye, mely a „Kezünkben a jövő!” konferenciával párosul, amely akkreditációs képzés is egyben, és amelynek  akkreditációs pontértéke: 17.

A rendezvény 2017. május 11-én lesz megrendezve a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban. A rendezvény, és a programok díjmentesen lesz látogatható azok számára akik előzetesen regisztrálnak arra.

A rendezvény színvonalát jól példázza, hogy a Magyar Biokultúra Szövetség és a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. szakmai partnerséget vállalt abban. Ennek egyik gyümölcseként, az előadók között megtalálható lesz Dr. Roszik Péter – c. egyetemi docens (Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.), de előadást tart még Dr. Bíró Krisztina, az Emberi Erőforrások Minisztérium (EMMI) Közegészségügyi – Járványügyi – Egészségügyi Igazgatási és Védelmi Osztályának vezetője is, Ő a lakosság egészségi állapotáról informál. Prof. Dr. Darvas Béla DSc – c. egyetemi tanár, a Magyar Ökotoxikológiai Társaság elnöke pedig, az előadásában az európai élelmiszerbiztonságot értékeli majd.

Az előadásokon kívül, lesznek még kerekasztal beszélgetések, szekcióülések, valamint „szakmai piactér” is.

A programok, az előadók és közreműködők teljes listáját felsorolni is nehéz lenne, így nem is tesszük. A program véglegesítése után fogunk minden információt megosztani olvasóinkkal.  

A rendezvény fő témája a hazai ökológia (organikus, biológiai, bio) élelmiszerek helye és szerepe a társadalmi étkeztetésben, de a rendezvény témáit tekintve kitér a táplálkozással összefüggő betegségekre, a szakma helyzetére, és kitörési pontjainak felderítésére is.

A rendezvényt, facebook eseményen keresztül is lehetőség van követni, ez IDE KATTINTVA elérhető!

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

KÁN Egyetemi Napok – a Dunántúl legnagyobb agrárrendezvénye

Sajtótájékoztató keretében ismertették a szeptember 27-29. között megrendezésre kerülő KÁN…