Főoldal Hírek Ajánló Itt a megújult Étrend és az ETE első közös rendezvénye az egészség jegyében

Itt a megújult Étrend és az ETE első közös rendezvénye az egészség jegyében

6 perc átlagos olvasási idő
0
1,453
 ehaccp_topbanner3.jpg

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének (Séfklub) következő nagyszabású eseménye, az Egészséges Táplálkozásért Egyesület (ETE) szakmai partnerségével, és a két szervezet közös szervezésében megvalósuló rendezvény lesz. Ez a Séfklub első „Szakmai nap” című rendezvénye, mely a „Kezünkben a jövő!” konferenciával párosul, amely akkreditációs képzés is egyben, és amelynek  akkreditációs pontértéke: 17.

A rendezvény 2017. május 11-én lesz megrendezve a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban. A rendezvény, és a programok díjmentesen lesz látogatható azok számára akik előzetesen regisztrálnak arra.

A rendezvény színvonalát jól példázza, hogy a Magyar Biokultúra Szövetség és a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. szakmai partnerséget vállalt abban. Ennek egyik gyümölcseként, az előadók között megtalálható lesz Dr. Roszik Péter – c. egyetemi docens (Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.), de előadást tart még Dr. Bíró Krisztina, az Emberi Erőforrások Minisztérium (EMMI) Közegészségügyi – Járványügyi – Egészségügyi Igazgatási és Védelmi Osztályának vezetője is, Ő a lakosság egészségi állapotáról informál. Prof. Dr. Darvas Béla DSc – c. egyetemi tanár, a Magyar Ökotoxikológiai Társaság elnöke pedig, az előadásában az európai élelmiszerbiztonságot értékeli majd.

Az előadásokon kívül, lesznek még kerekasztal beszélgetések, szekcióülések, valamint „szakmai piactér” is.

A programok, az előadók és közreműködők teljes listáját felsorolni is nehéz lenne, így nem is tesszük. A program véglegesítése után fogunk minden információt megosztani olvasóinkkal.  

A rendezvény fő témája a hazai ökológia (organikus, biológiai, bio) élelmiszerek helye és szerepe a társadalmi étkeztetésben, de a rendezvény témáit tekintve kitér a táplálkozással összefüggő betegségekre, a szakma helyzetére, és kitörési pontjainak felderítésére is.

A rendezvényt, facebook eseményen keresztül is lehetőség van követni, ez IDE KATTINTVA elérhető!

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Akik megmentik a zaccot – lezárult a Coca-Cola HBC Magyarország és a MATE által a kávézacc visszagyűjtésére kiírt egyetemi pályázat

Izgalmas és kreatív hallgatói prezentációkkal zárult a Coca-Cola HBC Magyarország és a Mag…