Csőposta Elindult a nevezés a Chaine Ifjúsági Szakácsverseny nemzeti válogatójára Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2023-03-15 4 perc átlagos olvasási idő 0 181 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr crazy chef surprised expression A 28. Chaine Ifjúsági Szakácsversenyt 2023. június 30-án, a METRO Gasztroakadémián rendezi meg a Chaine Egyesület – jelentette be Pintér Katalin a Chaine des Rotisseurs Baráti Asztaltársaság elnöke. A 27 év alatti fiataloknak szervezett verseny nagyszerű lehetőséget nyújt a tanulásra és a tapasztalatszerzésre, sőt, a győztes számára a nemzetközi megmérettetésre is! A versenyre a Chaine des Rotisseurs házak ifjú szakácsai mellett valamennyi magyarországi szálloda vagy étterem tehetséges főállású szakács versenyzőjét is várják. A versenyzőknek önállóan, a meglepetés kosár alapanyagainak felhasználásával kell háromfogásos menüt készíteniük négy személy részére. A menüsornak tartalmaznia kell a hideg vagy meleg előételt, a főételt és a desszertet, s ezeket a fogásokat 3,5 óra alatt, segítség nélkül kell elkészíteniük a versenyen indulóknak. Az ételeket az elmúlt évekhez hasonlóan a szakma elismert hazai képviselői fogják értékelni. A megmérettetéshez a friss alapanyagokat a HoReCa szektor megbízható partnereként az eseményt hosszú évek óta támogató METRO biztosítja. A válogató verseny nyertese elnyeri a jogot, hogy Magyarországot képviselje a2023. október 7-én Isztambulban megrendezésre kerülő „Jeunes ChefRôtisseurs” 2023. évi Ifjúsági Szakács Világbajnokságon! A verseny technikai igazgatója Kovács Lázár (Lázár Chef), aki a magyar versenyző felkészítőjeként, továbbá zsűritagként is részt fog venni a törökországi világbajnokságon. A nevezési szándékot 2023. május 15. hétfő 12:00-ig jelezhetik a kitöltöttNevezési lap és Mellékleteinek elküldésével a chaine@chaine.hu e-mail címen! Bővebb információ a chaine@chaine.hu e-mail címen, illetve a 30 968 4060-as telefonszámon kérhető. Sajtóközlemény/Pixabay A Metro megkezdte a Michelin-táblák kiszállítását Kisült a világbajnok rántott hús Hiperaktivitás, figyelemzavar: pszichiátriai betegségek-e valójában? Egy hét múlva kezdődik az első Miskolci Piknik Tizennégy új magyar étterem kapott idén Michelin-ajánlást
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Az idén négynapos húsvét közel triplázza a belföldi forgalmat Az idén négynapos húsvéti ünnepre a tavalyihoz képest már most csaknem háromszor …
Ajánlásokkal segíti a Nébih a nyitásra készülő vendéglátósokat Élelmiszerbiztonsági, élelmiszer-higiéniai ajánlásokkal segíti a nyitásra készülő vendéglátóhelyek működtetését a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). …