Átólzéig Zöldségekkel töltött, grillezett burgonya Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-11-23 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,395 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Zöldségekkel töltött, grillezett burgonya Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg burgonya 20 dkg kaliforniai paprika 20 dkg póréhagyma 0,01 kg feketebors (őrölt) 4 dkg fokhagyma 20 dkg rukkola 2 dl tejföl 3 dkg snidling 10 dkg trappista sajt 1 dl oliva olaj 1 kanál mustár1 db citrom leve 2 dkg só. A burgonyát héjában megfőzzük, majd megtisztítjuk és alufólia csónakba csomagolva nem teljesen átvágva, de félbe vágjuk. A póréhagymával együtt a zöldségeket összevágjuk, majd kevés olajon lepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, fokhagymát hozzáadjuk, majd a végén a tűzről levéve a tejföllel összeforgatjuk. A reszelt sajt felét beléekeverjük, majd az így elkészült ragut a félbevágott burgonyákra helyezzük. Megszórjuk a maradék sajttal, és forró sütőben, vagy faszenes grillsütőben grillezzük. Ha megsült akkor az olajból, mustárból és a citrom levéből kikevert öntettel összeforgatott rukkolával tálaljuk. Így egy olyan ételt készítettünk, amely megállja a helyét, mind a vegetáriánus étrendet követők, mind a hagyományos táplálkozást követők étrendjében. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Angyalbőrbe bújt farkasfalatok, édes kortyok Angyalbőrbe bújt farkasfalatok, édes kortyok Rengeteg ételről nem is gondolnánk, hogy egyáltalán tartalmaz …
Adventi hétvégék a Nemzeti Színházban Adventi hétvégék a Nemzeti Színházban Színes programokat kínál a közönségnek az adventi …