Főoldal Hírek Átólzéig Magyar cégek termékei Szingapúrban

Magyar cégek termékei Szingapúrban

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,458
 ehaccp_topbanner3.jpg

Szingapúrban 28 magyar élelmiszer-ipari cég termékeit mutatták be mintegy félszáz helyi élelmiszer-forgalmazónak, valamint szálloda- és étteremvezetőnek a Szingapúri Magyar Kereskedőház (HTHS), a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. (MNKH) és a Szingapúri Séfszövetség közös rendezvényén – közölte a HTHS pénteken az MTI-vel.

A rendezvényen szerették volna megmutatni a szakma helyi képviselőinek, hogy a kiváló magyar élelmiszerekből mennyire ízletes és egészséges ételeket lehet készíteni – áll a közleményben.
Annak a 28 magyar cégnek, amelynek árumintáit kiszállították a rendezvényre, meg kellett felelniük a különleges szállítási és tárolási kívánalmaknak, továbbá rendelkezniük kellett a szingapúri egészségügyi hatóság engedélyével is.
A közleményből kiderül az is, hogy a rendezvényt a Szingapúrban november 21. és 25. között zajló Asia Pacific Food Expo, az ázsiai térség legfontosabb élelmiszer kiállításának apropóján szervezték. Az expón a két kereskedőház közösen vesz részt.
A Szingapúri Magyar Kereskedőháznak nem ez az első szektorspecifikus rendezvénye. Pár hónappal ezelőtt a MNKH-val és Magyarország Szingapúri Nagykövetségével közösen megszervezték az ExhibIT nevű rendezvényt, amelyen az IT szakma magyar képviselői vettek részt – olvasható a közleményben. (MTI / foto: BM)

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Akik megmentik a zaccot – lezárult a Coca-Cola HBC Magyarország és a MATE által a kávézacc visszagyűjtésére kiírt egyetemi pályázat

Izgalmas és kreatív hallgatói prezentációkkal zárult a Coca-Cola HBC Magyarország és a Mag…