Főoldal Hírek Átólzéig Magyar cégek termékei Szingapúrban

Magyar cégek termékei Szingapúrban

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,357
 ehaccp_topbanner3.jpg

Szingapúrban 28 magyar élelmiszer-ipari cég termékeit mutatták be mintegy félszáz helyi élelmiszer-forgalmazónak, valamint szálloda- és étteremvezetőnek a Szingapúri Magyar Kereskedőház (HTHS), a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. (MNKH) és a Szingapúri Séfszövetség közös rendezvényén – közölte a HTHS pénteken az MTI-vel.

A rendezvényen szerették volna megmutatni a szakma helyi képviselőinek, hogy a kiváló magyar élelmiszerekből mennyire ízletes és egészséges ételeket lehet készíteni – áll a közleményben.
Annak a 28 magyar cégnek, amelynek árumintáit kiszállították a rendezvényre, meg kellett felelniük a különleges szállítási és tárolási kívánalmaknak, továbbá rendelkezniük kellett a szingapúri egészségügyi hatóság engedélyével is.
A közleményből kiderül az is, hogy a rendezvényt a Szingapúrban november 21. és 25. között zajló Asia Pacific Food Expo, az ázsiai térség legfontosabb élelmiszer kiállításának apropóján szervezték. Az expón a két kereskedőház közösen vesz részt.
A Szingapúri Magyar Kereskedőháznak nem ez az első szektorspecifikus rendezvénye. Pár hónappal ezelőtt a MNKH-val és Magyarország Szingapúri Nagykövetségével közösen megszervezték az ExhibIT nevű rendezvényt, amelyen az IT szakma magyar képviselői vettek részt – olvasható a közleményben. (MTI / foto: BM)

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Négy országból 1763 pálinka és párlat

Az Ongai Kulturális Egyesület által szervezett XIII. Quintessence Pálinka- és Párlatversen…