Főoldal Hírek Színes Melyik az Év Kutyabarát Helye?

Melyik az Év Kutyabarát Helye?

6 perc átlagos olvasási idő
0
851
 ehaccp_topbanner3.jpg

Ötödik alkalommal rendezi meg az ország legnagyobb kutyabarát aktivitását a Kutyabarát.hu. A kampány az elmúlt években nagy sikerre tett szert a kutyatartók és kutyabarát szolgáltatások körében. A turizmus és vendéglátó szektor felismerte, hogy érdemes nyitni a kutyások irányába, hiszen egy növekvő és hálás célcsoportot tudnak megszólítani. Az Év Kutyabarát Helye pályázat pedig az egyik legjobb alkalom arra, hogy egy hónapon keresztül – októberben – megmutathassák kutyabarátságukat.

 

Az ország első kutyabarát szolgáltatásait és helyeit összegyűjtő portál, a Kutyabarát.hu által megrendezett pályázat célja, hogy minden évben elismerést kapjanak azok a cégek, szolgáltatók, akik egy fontos társadalmi jelenséget ismertek fel:

 

kutyánk családtag, társ és barát, akivel szeretnénk minél több időt eltölteni. Legyen szó nyaralásról, vacsoráról egy étteremben vagy éppen egy vásárlásról egy üzletközpontban – a kutyabarát szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások bővülő száma és kínálata a kutyás társadalom fejlődését, a felelős kutyatartás népszerűsítését segítik elő.

 

A pályázaton résztvevők nem csak egy fontos társadalmi ügyet képviselnek, de kiváló marketing és üzleti lehetőségeket is látnak a „nemes versenyben”, hiszen az ország közel egyharmadát, 3 millió embert szólíthatnak meg, mutathatják meg nekik magukat, kutyabarátságukat. Az Év Kutyabarát Helye díjazottjai pedig egy különleges, egyedülálló díjjal büszkélkedhetnek, mely marketing aktivitásukban kiemelt szerepet kaphat – egyben üzleti eredményeiket is növelheti.

 

2018-ban az együttműködő partnerek száma is bővült, és idén is a pályázat mellé állt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) a felelős állattartás népszerűsítése érdekében. A pályázat nagykövete – ahogy számos már kampánynak is – Barabás Évi, aki szintén elhivatott a felelős kutyatartás népszerűsítése mellett.

 

Idén több médiapartner csatlakozott – Funzine, Kreatív Online, Turizmus & Vendég, HR Power, Info Pont Magazin, Trend FM -, akik bizonyos kategóriákban különdíjakat is ajánlottak fel, melyek kiemelt megjelenési lehetőséget is biztosítanak oldalaikon. Továbbá a pályázat életében először új különdíj kerül átadásra, mely a „legkreatívabb kutyabarát kampány” névre hallgat és a Kreatív Online ítéli oda annak, aki a legegyedülállóbb módon, a legkreatívabban kommunikálja kutyabarát kampányát a pályázat szavazási ideje alatt.

 

A pályázat, mint minden évben állatmenhelyet is támogat: a Noé Állatotthon védenceinek kutyatápot juttatnak el, valamint a “Kakitündér nem létezik” nevű társadalmi kampányára is fordítanak a befolyt pályázati díjakból.

 

A nevezés, illetve későbbiekben a szavazás a azevkutyabarathelye.hu oldalon történik.

 

A nevezhető kategóriák:

– Étterem (Budapest / vidék)

– Kávézó (Budapest / vidék)

– Romkocsma / Pub / Borbár

– Cukrászda

– Szálloda

– Panzió / Vendégház

– Munkahely

– Bolt

– Kutyabarát üzletközpont

 

 

Kutyabarát.hu./pixabay
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Színes

Cikk ajánló

Nem érintkezhetnek élelmiszerrel műanyagot és bambuszt is tartalmazó anyagok

Az Európai Unió tagállamaiban tilos azoknak az élelmiszerekkel érintkező termékeknek a for…