Ajánló Újra a Katolikus Karitászt támogatta a Séfklub Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2023-08-11 6 perc átlagos olvasási idő 0 84 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Befejeződött a Katolikus Karitász családokért indított programja, melynek keretében közel százötven gyermeket ajándékozott meg kedvezményes táborozási lehetőséggel. Az egy hetes gyermektábor utolsó napján az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete jótékonysági főzéssel segítette a Katolikus Karitász munkáját. Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete és a kollégák, barátok, 19 fővel prezentáltak egész napos étkezést a táborlakók részére. Valamint gyűjtést szervezve több zsáknyi játékot adott át a Katolikus Karitász részére. Az egész napos étkezés alapanyagait a Séfklub tagjai és a támogató cégek adták össze, ezen felül Pálvölgyi Zoltán szamócakrémlevessel, Fekete János csokis muffinnal járult hozzá a rendezvény sikeréhez. A nagylelkű felajánlásaikat ezúton is köszönjük! A karitatív főzésben részt vállalt (abc sorendben): Ács KrisztiánÁcs LajosAsztalos IstvánAsztalosné Városi BernadettDanyi GáborFekete JánosGyimesi TamásGyimesi-Kovács KatalinGyuris GáborHauser JózsefHortobágyi PéterKubiczki SzabolcsMáté LajosMihelik ArankaSzepesi Iván Cégszerű támogatók (abc sorendben): Budapest Music CenterCaffe BeanChefkortexEz a világ Kft.Fazekas zöldségesLakoma ételbárSmokey Monkies BBQ Az egész jótékonysági főzés mozgatórugója és támogatója ismételten Lukács Bernadett volt, aki a szervezésben segédkezett. így a tábor lakóit játékosan, vidámsággal megspékelt játékokkal -köztük a szakács X-faktorral- vezették be az Istentisztelet és a hit világába. A hangulat vidám volt, ugyanis a Séfek nem csak az ebédről gondoskodtak, hanem a gyerekekkel együtt, a zsűrit alkotva a Ki? Mit? Tud? versenyben is részt vettek. A négy fő zsűri a következő volt: Szepesi IvánGyimesi Tamás,Ács Lajos,Ács Krisztián A játékon felül a gyerekek <persze szigorú felügyelet mellett> figyelemmel kísérhették, hogy milyen érzés szakácsként tevékenykedni, hogy miként dolgoznak a profik, azaz, „hogy vágják olyan gyorsan a hagymát, paprikát, paradicsomot”. Ismerve a vendéglátóipar jövőjét érintő kihívásokat és a már most is tapasztalható hatalmas munkaerőhiányt, a rendezvény amolyan pályaorientációként is felfogható, hiszen a tábor lakóiból válhatnak majd ki a jövő szakácsai. A gyermekek saját készítésű meglepetéssel is készültek, amit a tábor végén közösen adtak át a Séfeknek. További fényképek ide kattintva elérhetők >> Nyolc érmet szereztek a magyarok az idei Champagne és Pezsgő Világbajnokságon Több a vendég és kevesebb a bűncselekmény az Oktoberfesten Nádházi Norbert lett Magyarországi idei sommelier bajnoka Már lehet asztalt foglalni az Országos Étterem Hét őszi programjában résztvevő éttermekbe Feketeribizlis-tonkababos sütemény lett idén Budapest desszertje
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Az Auchan mestercukrászai képzik a fiatal tehetségeket a szakmai gykorlaton Az Auchan mestercukrászai képzik a fiatal tehetségeket Az Auchan Magyarország Kft. a cukrász …
Génmódosított terméket fogyaszt? – A címke elárulja! Génmódosított terméket fogyaszt? – A címke elárulja! Bár Magyarország a génmódosított termékek előállítása …