Ajánló Újra a Katolikus Karitászt támogatta a Séfklub Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2023-08-11 6 perc átlagos olvasási idő 0 497 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Befejeződött a Katolikus Karitász családokért indított programja, melynek keretében közel százötven gyermeket ajándékozott meg kedvezményes táborozási lehetőséggel. Az egy hetes gyermektábor utolsó napján az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete jótékonysági főzéssel segítette a Katolikus Karitász munkáját. Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete és a kollégák, barátok, 19 fővel prezentáltak egész napos étkezést a táborlakók részére. Valamint gyűjtést szervezve több zsáknyi játékot adott át a Katolikus Karitász részére. Az egész napos étkezés alapanyagait a Séfklub tagjai és a támogató cégek adták össze, ezen felül Pálvölgyi Zoltán szamócakrémlevessel, Fekete János csokis muffinnal járult hozzá a rendezvény sikeréhez. A nagylelkű felajánlásaikat ezúton is köszönjük! A karitatív főzésben részt vállalt (abc sorendben): Ács KrisztiánÁcs LajosAsztalos IstvánAsztalosné Városi BernadettDanyi GáborFekete JánosGyimesi TamásGyimesi-Kovács KatalinGyuris GáborHauser JózsefHortobágyi PéterKubiczki SzabolcsMáté LajosMihelik ArankaSzepesi Iván Cégszerű támogatók (abc sorendben): Budapest Music CenterCaffe BeanChefkortexEz a világ Kft.Fazekas zöldségesLakoma ételbárSmokey Monkies BBQ Az egész jótékonysági főzés mozgatórugója és támogatója ismételten Lukács Bernadett volt, aki a szervezésben segédkezett. így a tábor lakóit játékosan, vidámsággal megspékelt játékokkal -köztük a szakács X-faktorral- vezették be az Istentisztelet és a hit világába. A hangulat vidám volt, ugyanis a Séfek nem csak az ebédről gondoskodtak, hanem a gyerekekkel együtt, a zsűrit alkotva a Ki? Mit? Tud? versenyben is részt vettek. A négy fő zsűri a következő volt: Szepesi IvánGyimesi Tamás,Ács Lajos,Ács Krisztián A játékon felül a gyerekek <persze szigorú felügyelet mellett> figyelemmel kísérhették, hogy milyen érzés szakácsként tevékenykedni, hogy miként dolgoznak a profik, azaz, „hogy vágják olyan gyorsan a hagymát, paprikát, paradicsomot”. Ismerve a vendéglátóipar jövőjét érintő kihívásokat és a már most is tapasztalható hatalmas munkaerőhiányt, a rendezvény amolyan pályaorientációként is felfogható, hiszen a tábor lakóiból válhatnak majd ki a jövő szakácsai. A gyermekek saját készítésű meglepetéssel is készültek, amit a tábor végén közösen adtak át a Séfeknek. További fényképek ide kattintva elérhetők >> Megérkezett a magyar görögdinnye, a nyár íze Feketén a tányér mögött: fekete fizetések a vendéglátásban Sztárkavalkád Balatonfüreden – ahogy még nem láttad és nem hallottad 30 éves a Krisna-völgyi Búcsú – ünnep, ami megérinti a lelked Indul a nyár legmenőbb sörös játéka Budapesten
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Süssön egészségére! Süssön egészségére! Budapest, 2016. május 12. – Főzzük, süssük, vagy pároljuk? Létezik-evasárnapi ebéd …
„Borpromóciós támogatási csomaggal” segítik a hazai borokat Egy 3,5 milliárdos program keretében indítják el a magyar borok külföldi népszerűsítését jövőre – …