Csőposta Újabb fiatal szakácstehetség a Hajdúsági Régióban Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2017-02-27 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,312 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr A Tata és Környéke Gasztronómiai Egyesület 15. alkalommal rendezte meg a „Farsang Kupa” gasztronómiai országos bajnokságot február 25-én Tatán. A Hajdúböszörményi Gasztronómiai Egyesület indította Bak Tündét a hajdúszoboszlói Szilfa Étterem szakácstanulóját a “tanuló szakács” kategóriában. A versenyzők szombaton már kora reggel elkezdték a munkát, a délelőtt folyamán pedig a szakma legelismertebb mestereiből álló zsűri értékelte a versenymunkákat, nemzetközileg elfogadott pontozási rendszer alapján.Tünde versenymunkáját a zsűri aranyéremmel díjazta. Felkészítője: Rédai Attila aranyérmes mesterszakács és executive chef. Egyesületünk a tanuló részére biztosította a versenyhez szükséges eszközöket. – Gajdán Antalné, HGE elnök –
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Egy rendelet, amely leverte a biztosítékot! Egy rendelet, amely leverte a biztosítékot! Az EMMI közétkeztetési rendelete, finoman fogalmazva …
Kocsmavacsorák a Gellértben: A Gellért Hotel lesz az ország legnagyobb sörkocsmája Kocsmavacsorák a Gellértben: A Gellért Hotel lesz az ország legnagyobb sörkocsmája A Danubius Hotel …