Csőposta Újabb fiatal szakácstehetség a Hajdúsági Régióban Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2017-02-27 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,799 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr A Tata és Környéke Gasztronómiai Egyesület 15. alkalommal rendezte meg a „Farsang Kupa” gasztronómiai országos bajnokságot február 25-én Tatán. A Hajdúböszörményi Gasztronómiai Egyesület indította Bak Tündét a hajdúszoboszlói Szilfa Étterem szakácstanulóját a “tanuló szakács” kategóriában. A versenyzők szombaton már kora reggel elkezdték a munkát, a délelőtt folyamán pedig a szakma legelismertebb mestereiből álló zsűri értékelte a versenymunkákat, nemzetközileg elfogadott pontozási rendszer alapján.Tünde versenymunkáját a zsűri aranyéremmel díjazta. Felkészítője: Rédai Attila aranyérmes mesterszakács és executive chef. Egyesületünk a tanuló részére biztosította a versenyhez szükséges eszközöket. – Gajdán Antalné, HGE elnök –
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
KSH: a beutazó turizmusnál is jobban csökkentek a magyarok külföldi látogatásai az első negyedévben A járvány miatt március közepén bevezetett utazási korlátozások következtében az első negyedévben, azon belül …
Soha ennyien nem nyaraltak Magyarországon, mint idén Soha ennyien nem nyaraltak Magyarországon, mint idén: az év első kétszáz napjában a turisták …