Főoldal Hírek Csőposta Újabb fiatal szakácstehetség a Hajdúsági Régióban

Újabb fiatal szakácstehetség a Hajdúsági Régióban

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,765
 ehaccp_topbanner3.jpg

 A Tata és Környéke Gasztronómiai Egyesület 15. alkalommal rendezte meg a „Farsang Kupa” gasztronómiai országos bajnokságot február 25-én Tatán.

A Hajdúböszörményi Gasztronómiai Egyesület indította Bak Tündét a hajdúszoboszlói Szilfa Étterem szakácstanulóját a “tanuló szakács” kategóriában.

A versenyzők szombaton már kora reggel elkezdték a munkát, a délelőtt folyamán pedig a szakma legelismertebb mestereiből álló zsűri értékelte a versenymunkákat, nemzetközileg elfogadott pontozási rendszer alapján.Tünde versenymunkáját a zsűri aranyéremmel díjazta.

Felkészítője: Rédai Attila aranyérmes mesterszakács és executive chef.

Egyesületünk a tanuló részére biztosította a versenyhez szükséges eszközöket.

– Gajdán Antalné, HGE elnök –

  • Újra akcióban a Hajdúsági Regionális Culinary Team

    Még nem is olyan régen volt, hogy az erfurti szakácsolimpián v…
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Magyarország étele 2025 középdöntő: a gasztronómiánk kulturális örökségünk

A gasztronómia kulturális örökségünk, melyet kötelességünk megőrizni, majd átadni azt a jö…