Csőposta Újabb fiatal szakácstehetség a Hajdúsági Régióban Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2017-02-27 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,673 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr A Tata és Környéke Gasztronómiai Egyesület 15. alkalommal rendezte meg a „Farsang Kupa” gasztronómiai országos bajnokságot február 25-én Tatán. A Hajdúböszörményi Gasztronómiai Egyesület indította Bak Tündét a hajdúszoboszlói Szilfa Étterem szakácstanulóját a “tanuló szakács” kategóriában. A versenyzők szombaton már kora reggel elkezdték a munkát, a délelőtt folyamán pedig a szakma legelismertebb mestereiből álló zsűri értékelte a versenymunkákat, nemzetközileg elfogadott pontozási rendszer alapján.Tünde versenymunkáját a zsűri aranyéremmel díjazta. Felkészítője: Rédai Attila aranyérmes mesterszakács és executive chef. Egyesületünk a tanuló részére biztosította a versenyhez szükséges eszközöket. – Gajdán Antalné, HGE elnök –
Akik megmentik a zaccot – lezárult a Coca-Cola HBC Magyarország és a MATE által a kávézacc visszagyűjtésére kiírt egyetemi pályázat
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Így alakultak a vásárlási szokások a koronavírus miatt Kevesebb időt töltenek az élelmiszerboltokban a vásárlók, és céltudatosabban vásárolnak. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara …
Horvát étteremhálózat érkezik Magyarországra (mmonline) A Surf ’n’ Fries, amely főként az útközben fogyasztható ételekre, azon belül is …