Csőposta Újra akcióban a Hajdúsági Regionális Culinary Team Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2017-01-12 5 perc átlagos olvasási idő 0 1,664 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Még nem is olyan régen volt, hogy az erfurti szakácsolimpián versenyezett a Hajdúsági Regionális Culinary Team. 2016.10.22-én 53 nemzet, 59 regionális csapata között az első versenynapon mérette meg magát a csapat, valamint 2016.10.24-én egyéniben négy versenyző versenyzett az egyesületből, és a 800 egyéni indulóból, két bronzéremmel és két diplomával gazdagodott. A csapatot akkor 4 szakács, 1 cukrászversenyző, 3 kukta, 1 versenyfelkészítő, 2 szakmai tanácsadó, 1 technikus, 1 operatőr, 1coordinator alkotta. Csapattagok: Gajdán Antal csapatkapitány Gajdán Attila szakács Balogh Szabolcs szakács Pozsár Bence szakács Szabó Viktória cukrász Kukták, segítők: Bagdány Gyula, Nemes Éva, Szathmári Antal Az olimpiát megelőzően a csapat három alkalommal tartott tréningmunka kiállítást. Az elsőt májusban, a másodikat augusztusban és a harmadikat október 15-én, a debreceni megyeházán. A mostani „akciójuk” is a tudatos felkészülés része, még, ha nem is feltétlenül tűnik fel első olvasatra. Ugyanis 2016. február 11-én újra megrendezik a „Gasztronómiát kedvelők bálját”, melyre várnak mindenkit szeretettel, aki szeretne a különleges ízekben elmerülni, és jó társaságra, hangulatra „éhes”. Aki részt kíván venni a bálon, vagy érdeklődik arról, az a +36/30-903-7415-ös telefonszámon vagy EZEN A LINKEN informálódhat. További céljaik között szerepel még a fiatal tehetséges szakácsokat, cukrászokat felfedezése és hazai, nemzetközi versenyekre eljuttatása, ezáltal kívánják ugyanis öregbíteni Debrecen, és Hajdúböszörmény hírnevét a világban. Ehhez az Oldalas magazin a jövőben mindenben partnere lesz Hajdúsági Regionális Culinary Team-nek és a Hajdúböszörményi Gasztronómiai Egyesületnek!
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Tejszínes, sonkás tészta Tejszínes, sonkás tészta Hozzávalók (4 személyre): 50 dkg széles metélt 35 dkg …
Oldalas magazin: Interjú Zoltai Annával, a NÉBIH osztályvezetőjével Beszélgetés Zoltai Annával – Aki a Nemzeti Élelmiszerlánc-Biztonsági Hivatal (NÉBIH) Osztályvezetője, kinek személyisége meghatározza a „hatóság” …