Főoldal Hírek Csőposta Újra akcióban a Hajdúsági Regionális Culinary Team

Újra akcióban a Hajdúsági Regionális Culinary Team

5 perc átlagos olvasási idő
0
1,646
 ehaccp_topbanner3.jpg

Még nem is olyan régen volt, hogy az erfurti szakácsolimpián versenyezett a Hajdúsági Regionális Culinary Team. 2016.10.22-én 53 nemzet, 59 regionális csapata között az első versenynapon mérette meg magát a csapat, valamint 2016.10.24-én egyéniben négy versenyző versenyzett az egyesületből, és a 800 egyéni indulóból, két bronzéremmel és két diplomával gazdagodott.

 

A csapatot akkor 4 szakács, 1 cukrászversenyző, 3 kukta, 1 versenyfelkészítő, 2 szakmai tanácsadó, 1 technikus, 1 operatőr, 1coordinator alkotta.

Csapattagok:

  • Gajdán Antal csapatkapitány
  • Gajdán Attila szakács
  • Balogh Szabolcs szakács
  • Pozsár Bence szakács
  • Szabó Viktória cukrász
  • Kukták, segítők: Bagdány Gyula, Nemes Éva, Szathmári Antal

 

Az olimpiát megelőzően a csapat három alkalommal tartott tréningmunka kiállítást. Az elsőt májusban, a másodikat augusztusban és a harmadikat október 15-én, a debreceni megyeházán.

A mostani „akciójuk” is a tudatos felkészülés része, még, ha nem is feltétlenül tűnik fel első olvasatra. Ugyanis 2016. február 11-én újra megrendezik a „Gasztronómiát kedvelők bálját”, melyre várnak mindenkit szeretettel, aki szeretne a különleges ízekben elmerülni, és jó társaságra, hangulatra „éhes”.  

Aki részt kíván venni a bálon, vagy érdeklődik arról, az a +36/30-903-7415-ös telefonszámon vagy EZEN A LINKEN informálódhat.

További céljaik között szerepel még a fiatal tehetséges szakácsokat, cukrászokat felfedezése és hazai, nemzetközi versenyekre eljuttatása, ezáltal kívánják ugyanis öregbíteni Debrecen, és Hajdúböszörmény hírnevét a világban.

Ehhez az Oldalas magazin a jövőben mindenben partnere lesz Hajdúsági Regionális Culinary Team-nek és a Hajdúböszörményi Gasztronómiai Egyesületnek!

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Év Fagylaltja verseny 2024

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő Év Fag…