Csőposta Új konferenciát jelentett be a NAK Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2018-12-23 4 perc átlagos olvasási idő 0 818 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága által életre hívott „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat keretében 2019. január 15-én az élelmiszer-higiénia és az élelmiszer-biztonság témakörét járják körbe az előadók.Az élelmiszer-higiénia és -biztonság naprakész tudástára az élelmiszeripari szereplők számára elengedhetetlen. A vállalkozások mérete, valamint a vállalkozási folyamatok függvényében eltérően alkalmazzák az alapelveket, és eltérően próbálnak megfelelni a követelményeknek. Ezeket felismerve, valamint a szakmai szempontokat és az élelmiszeripari előállítók igényeit figyelembe véve rendezi meg a köztestület Élelmiszeripari Igazgatósága az „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat keretében az élelmiszer-higiénia és az élelmiszer-biztonság témakörével foglalkozó tanácskozását. A rendezvény célja a hazai élelmiszer-előállítói kör tájékoztatása, ismereteinek bővítése, valamint a hatékonyságuk növelése, ezáltal versenyképességük erősítése.A felmerülő témaköröket a vállalkozások méretétől függően a kamara két előadáskörben kívánja bemutatni a kis- és kisebb közepes, valamint a nagyobb közepes és nagyvállalatok részére. Az utóbbi csoportnak szánt esemény 2019. január 15-én Budapesten, a Rubin Wellness & Conference Hotelben lesz.A konferencián alapvetően a higiénia és élelmiszer-biztonság fontosságán, a hatósági és vevői követelményeknek való megfelelésen és a digitalizáció szerepén lesz a hangsúly, így az előadásokban többek között szó lesz az ISO 22000:2018 szabványról, a digitális nyomonkövetés lehetőségeiről, valamint a gyártástechnológiában hasznosítható higiéniai és élelmiszer-biztonságot segítő megoldásokról.A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletes meghívó és a regisztrációs link a NAK internetes portáljánérhető el. OPH/NAK Kép: PixabayThe House Of Angostura Global Cocktail Challenge 2024/2025 Magyar bajnoka lett az ifjúsági szakács világbajnokságnak Mennyei újdonság: Megnyílik a Kürtős Fondülde a 11. Kürtőskalács Fesztiválon Chaine Ifjúsági Szakács Világbajnokság Ilyen még nem volt: szürkemarha érkezik a bor városába, Villányba
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Csaknem 70 százalékkal csökkent a kereskedelmi szálláshelyek forgalma márciusban Márciusban a belföldi vendégek által a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött éjszakák száma 66,2 százalékkal esett …
Megjelent az Oldalas magazin 2019. októberi száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a …