Csőposta Új konferenciát jelentett be a NAK Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2018-12-23 5 perc átlagos olvasási idő 0 823 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága által életre hívott „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat keretében 2019. január 15-én az élelmiszer-higiénia és az élelmiszer-biztonság témakörét járják körbe az előadók.Az élelmiszer-higiénia és -biztonság naprakész tudástára az élelmiszeripari szereplők számára elengedhetetlen. A vállalkozások mérete, valamint a vállalkozási folyamatok függvényében eltérően alkalmazzák az alapelveket, és eltérően próbálnak megfelelni a követelményeknek. Ezeket felismerve, valamint a szakmai szempontokat és az élelmiszeripari előállítók igényeit figyelembe véve rendezi meg a köztestület Élelmiszeripari Igazgatósága az „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat keretében az élelmiszer-higiénia és az élelmiszer-biztonság témakörével foglalkozó tanácskozását. A rendezvény célja a hazai élelmiszer-előállítói kör tájékoztatása, ismereteinek bővítése, valamint a hatékonyságuk növelése, ezáltal versenyképességük erősítése.A felmerülő témaköröket a vállalkozások méretétől függően a kamara két előadáskörben kívánja bemutatni a kis- és kisebb közepes, valamint a nagyobb közepes és nagyvállalatok részére. Az utóbbi csoportnak szánt esemény 2019. január 15-én Budapesten, a Rubin Wellness & Conference Hotelben lesz.A konferencián alapvetően a higiénia és élelmiszer-biztonság fontosságán, a hatósági és vevői követelményeknek való megfelelésen és a digitalizáció szerepén lesz a hangsúly, így az előadásokban többek között szó lesz az ISO 22000:2018 szabványról, a digitális nyomonkövetés lehetőségeiről, valamint a gyártástechnológiában hasznosítható higiéniai és élelmiszer-biztonságot segítő megoldásokról.A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletes meghívó és a regisztrációs link a NAK internetes portáljánérhető el. OPH/NAK Kép: PixabayÜltesd gyakorlatba tudásod, borítsd zöldbe kiskerted Elindult a munka a házikertekben: több mint 17 millió színes tasakos vetőmag talál gazdára az idei szezonban Elkészült a Magyarország étele – A nemzet egy darabja című dal Robotok forradalmasítják a vendéglátást: ismert kínai cég termékei jönnek Magyarországra Több mint 44 ezren próbálták ki a növényi alapú étrendet egy hónapig
Elindult a munka a házikertekben: több mint 17 millió színes tasakos vetőmag talál gazdára az idei szezonban
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Gulyásleves, ahogy mi készítjük Gulyásleves, ahogy mi készítjük Hozzávalók (4 személyre): 25 dkg marhalábszár 15 dkg …
Ideje elkezdeni az allergia-kezeléseket Az allergiás tünetek ellen több készítményt is bevethetünk, de ahhoz, hogy a kezelés hatásos …