Főoldal Hírek Csőposta Új konferenciát jelentett be a NAK

Új konferenciát jelentett be a NAK

4 perc átlagos olvasási idő
0
425
 ehaccp_topbanner3.jpg

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága által életre hívott „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat keretében 2019. január 15-én az élelmiszer-higiénia és az élelmiszer-biztonság témakörét járják körbe az előadók.

Az élelmiszer-higiénia és -biztonság naprakész tudástára az élelmiszeripari szereplők számára elengedhetetlen. A vállalkozások mérete, valamint a vállalkozási folyamatok függvényében eltérően alkalmazzák az alapelveket, és eltérően próbálnak megfelelni a követelményeknek. Ezeket felismerve, valamint a szakmai szempontokat és az élelmiszeripari előállítók igényeit figyelembe véve rendezi meg a köztestület Élelmiszeripari Igazgatósága az „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat keretében az élelmiszer-higiénia és az élelmiszer-biztonság témakörével foglalkozó tanácskozását. A rendezvény célja a hazai élelmiszer-előállítói kör tájékoztatása, ismereteinek bővítése, valamint a hatékonyságuk növelése, ezáltal versenyképességük erősítése.

A felmerülő témaköröket a vállalkozások méretétől függően a kamara két előadáskörben kívánja bemutatni a kis- és kisebb közepes, valamint a nagyobb közepes és nagyvállalatok részére. Az utóbbi csoportnak szánt esemény 2019. január 15-én Budapesten, a Rubin Wellness & Conference Hotelben lesz.

A konferencián alapvetően a higiénia és élelmiszer-biztonság fontosságán, a hatósági és vevői követelményeknek való megfelelésen és a digitalizáció szerepén lesz a hangsúly, így az előadásokban többek között szó lesz az ISO 22000:2018 szabványról, a digitális nyomonkövetés lehetőségeiről, valamint a gyártástechnológiában hasznosítható higiéniai és élelmiszer-biztonságot segítő megoldásokról.


A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletes meghívó és a regisztrációs link a NAK internetes portáljánérhető el.

 OPH/NAK Kép: Pixabay


Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Platinalemezzel és nemzetközi dalpremierrel startolt az új supergroup!

Induló zenekar csak álmodhat olyan bámulatos kezdésről, ami a Charme zenekarnak megadatott…