Főoldal Hírek Csőposta Supermannek könnyű, neked nehéz

Supermannek könnyű, neked nehéz

7 perc átlagos olvasási idő
0
1,528
 ehaccp_topbanner3.jpg

Supermannek és Csodanőnek könnyű, ők távoli világok szülöttei, akiknek nem kell bajlódni kocogással, a kardioval, ne adj’ Isten TRX-szel, hogy formában maradjanak. Mindenki másnak keményen meg kell dolgoznia az egészségéért, de miért olyan nehéz ez?

                                                    

Lehetne hosszasan sorolni a mozgás adta pozitív hatásokat, de ezeket már mindenki halotta és ismeri, nincs is vita, mozogni kell, de mégis, ha meg kell mozdulni és elmenni egy edzőterembe, akkor valahogy nincs is olyan egyszerű dolgunk.

 

Legyünk realisták: a felgyorsult élet forgatagában tényleg nehéz megtalálni azokat a réseket, ahová még befér egy kis extra mozgás az egészségünk megőrzése érdekében, de mindez mégsem lehetetlen. Ahhoz, hogy ki tudjunk lépni a komfortzónánkból, le kell győzni a fáradtságot, a nem-akarást, a bennünk élő kényelmet és lustaságot, a saját magunkkal szemben táplált előítéletet, hogy „nekem ez nem megy”. Ezek a legnehezebb lépések és ez az, amire ha képes vagy, igazi szuperhőssé tesz, mert a legnehezebb feladat mindig önmagunk legyőzése.

 

Van egy tippünk, amivel könnyen lendületbe hozhatod magad és óriási segítség abban, hogy sikeresen győzd le önmagad, az egészséged, az önbizalmad és a sikerességed kedvéért, nap mint nap. Sokunk számára ismerős, hogy a munka, a család és egyéb kötelezettségek miatt nem tudjuk előre tervezni mikor és hol eddzünk. A klasszikus bérletek ráadásul olyan kötöttségekkel járnak, amelyek bizonyos esetekben inkább elrettentőek, mint vonzóak.

 

Erre nyújt megoldást egy olyan általános sportbérlet szolgáltatás, amely egyszerre biztosítja a változatosságot és a választás szabadságát, ugyanakkor garantálja, hogy ott és akkor tudjunk sportolni, amikor az éppen nekünk megfelel. Ezzel a magánszemélyként is igényelhető kártyával olyan érzésünk támad, mintha bérletet váltanánk közel 400 sportlétesítménybe az egész ország területén. Ráadásul több mint 30 sportágban, közel 100 féle mozgásformában szállhatunk szembe a határainkkal akár a jóga, a társastánc, a harcművészet, a pilates vagy spinning területén,


Mindent összevetve hősnek lenni tényleg nem egyszerű, de ha csak egy kicsivel többet várunk el magunktól, hiszünk önmagunkban és többet is teszünk, akkor gyorsan kiderül, a mindennapok ruhája alatt ott feszül a szuperhős sport egyenruha is.

 

További információ: Facebook.com/sportkartya
 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Az Év Friss Húsáru Kereskedője lett a SPAR

A SPAR Magyarország két áruháza is rangos elismerést kapott az Év Boltja 2024 szakmai vers…